hvordan man kan styrke brændstoføkonomi en Mini Cooper

hvordan man kan styrke brændstoføkonomi en Mini Cooper

Mini Coopers allerede få en god gas kilometertal , men selv den bedste gas kilometertal kan forbedres ved korrekt vedligeholdelse af din bil og gør en god kørsel beslutninger . Forbedring af dit brændstof kilometertal vil gavne miljøet og selv små gas kilometertal stigninger kan spare dig penge over levetiden for din bil
1 .
Sørg for at din Mini Cooper 's motor er holdt kører korrekt . Udfør regelmæssig vedligeholdelse , såsom olieskift og reparere problemer , der opstår . Hvis din motor ikke er i god stand , vil det nødt til at arbejde hårdere for at drive bilen og vil bruge mere benzin som et resultat .
2 .
Har dæk med lav rullemodstand installeret på Mini Cooper . Disse dæk er designet til at reducere friktion mellem dæk og vej . De giver bilen til at bruge mindre kraft til drejning af dækkene . Du vil også gerne sikre dæk er korrekt luftet op og tilpasset til at reducere mængden af træk , de lægger på Mini Cooper .
3 .
Efterlad ikke Mini Cooper tomgang for mere end et minut eller to . Tomgang køretøjer bruger mere benzin så parkerede biler og producere udledninger , der kan skade miljøet .
4 .
Rul ned dine vinduer i stedet for at køre klimaanlægget . Kørsel af airconditionanlægget kræver din Mini Cooper 's motor til at arbejde hårdere og forbruge mere brændstof .
5 .
Planlæg dine rejser , så du kan fuldføre flere opgaver på samme udflugt , snarere end at gøre gentagne ture for flere elementer . Du kan også prøve parkere din bil i en central beliggenhed , og derefter gå til forskellige butikker indenfor en rimelig radius af parkeringsplads .


Relaterede artikler


hvordan man finder en bil låsesmed
hvordan man kan kontrollere spændingen på en brændstofpumpe relæ
hvordan du installerer overskrifter på en 2002 Mustang GT
hvordan man kan dræne en brændstoffilter
hvordan du udskifter brændstof pumpe på ford kontur
hvordan du udskifter transmission filteret på en 1997 Subaru
DIY erstatte en brændstoffilter
for dækstørrelse p185/75 R14 hvad betyder det p står for ?
hvordan man kan ændre luftfilteret i 2005 i en impala
hvordan du installerer en kabine filter til en 2006 Jetta