hvordan man programmerer en 2004 Kia Optima ’s nøglefri fjernbetjening

hvordan man programmerer en 2004 Kia Optima ’s nøglefri fjernbetjening

I 2004 KIA Optima kan have nøglefri installeret indrejse , men det er ikke en gør- det-selv projekt . Processen kræver en specialiseret computer til at forbinde fjernbetjening med bilen , så din bil skal tages til en KIA forhandler . Når din nøglefri indgang er tilsluttet til din bil , vil du være i stand til at låse og låse din døre fra et tryk på en knap på din nøglefri adgang fjernbetjening
1 .
Ring lokal KIA forhandler og planlægge en udnævnelse til få dem programmere din 2004 KIA Optima til din nøglefri fjernbetjeninger . Spørge, hvor lang tid processen tager , og hvor mange penge det koster .
2 .
Vis profil for udnævnelse og bringe alle de fjernbetjeninger , du ønsker at have programmeret til bilen . Teknikeren tager bilen og forbinder den til en specialiseret computer , der synkroniserer bilen med fjernbetjeninger .
3 .
Prøv alle de fjernbetjeninger grundigt, før de forlader forhandleraftaler ved at trykke på hver knap på hver fjernbetjening . Hvis noget ikke virker , kan forhandleraftalen ordne det her og nu . Dette eliminerer finde ud af en fjernbetjening ikke virker på den hårde måde og at skulle gøre en anden aftale .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre en VW Beetle baglygter
hvordan man justerer forlygter på en 1998 Toyota Camry
hvordan du udskifter blinklyset lys på en 1999 lumina
hvordan man wire en Honda generator
Sådan nulstiller SLK 230 for et olieskift
hvordan man kan ændre et brændstof filter i en 1991 Camry
hvordan man kan stuve reservehjulet i et 2007 Ford Focus
hvad er gearkasser til?
hvordan man kan ændre en hytte luftfilteret på en 1992 toyota afhentning
hvordan man stopper knirkende gm serpentinertræk bælter