hvordan man programmerer en transponder nøgle for 2008 Chevy 3500hd

hvordan man programmerer en transponder nøgle for 2008 Chevy 3500hd

Generelt har amerikanske bilproducenter programmering anvisningerne i instruktionsbogen for programmering af en ny transponder nøgle . Dette er ikke tilfældet med din 2008 Chevy 3500HD . Chevrolet kræver, at du tager den tomme nøglen i enten forhandler eller en autoriseret forhandler for Chevy transponder nøgler . Det betyder enten at gå gennem en bil låsesmed eller gå til Chevy forhandler og bestiller en nøgle, som skal programmeres . Det er ikke billigt at erstatte en transponder nøgle , men der er måder, du kan spare penge og få arbejdet gjort hurtigt .
1
Pris nøgler online . . Vær opmærksom på gebyret for en Chevy 3500HD nøgle .
2 .
Ring til din forhandler for at se, om de vil programmere nøglen til hvis du har bestilt det online . Nogle gange vil de sige nej til både proprietære og sikkerhedsmæssige grunde . De vil meget hellere sælge dig en selv med en særlig takst for centrale og programmering . Generelt er de højeste pris , du vil finde pr nøgle og bestemt for programmering . Hvis du ønsker en ekstra , så spørg dem, om de nedsatte en anden tast . Ofte er prisen den samme for hver enkelt tast. Takke dem for deres tid , og derefter gøre nogle sammenligning shopping .
3 .
Ring en bil låsesmed , som du har fundet ved hjælp af en professionel låsesmed organisation . Spørg låsesmed , hvis han er en autoriseret forhandler for Chevy nøgler og i bekræftende fald , hvor meget han opkræver per nøgle . Hvis du har mistet dine nøgler og kan ikke gøre det til forhandleraftalen , så spørg automobil låsesmeden , hvor meget han opkræver for at levere nøglerne . Hvis tiden ikke er et problem , og du har fundet en nøgle på internettet, som er billigere , spørg låsesmeden , om han vil matche prisen , eller om han vil programmere en tast , der er købt online . Husk at spørge , hvad han gebyrer for supplerende nøgler . Normalt en låsesmed vil opkræve næsten halv pris for hver ekstra nøgle , du køber .
4 .
Bestil din nøgle fra kilden , der giver den bedste pris for tjenesten . Ofte vil en bil låsesmed give dig den bedste pris og service . En låsesmed kan vide mere om bilen låser end en tekniker på en forhandler, der ikke er uddannet i sluse professionelt . Han er også i stand til at erstatte og servicere en stak tænding uden at du behøver at genere med slæb .
5 .
Test nøglen i bilen for at sikre, at det fungerer korrekt .

gode råd og advarsler


 • Nogle amerikanske producenterne give programmering for deres transponder nøgler . At vide, om din nøgle er tilgængelig for programmering , tjekke din VIN . Hvis det begynder med en 1 eller en 4 , kan det være programmeret i lastbilen . Det er en langvarig proces , der tager mindst en halv time .
 • Undgå at bruge en låsesmed , der ikke er en del af en faglig organisation . Placer et hurtigt telefonopkald til Better Business Bureau , der tyder på , at låsesmed bedrageri er på fremmarch med bondefangere melder sig som " låsesmede . " Gå med en velrenommeret professionel . Check med faglige sammenslutninger som f. eks associerede Låsesmede of America , hvis medlemmer er strengt undersøgt .


 • Relaterede artikler


  betydningen af "Please tjeneste motor snart " lys på en bmw
  hvordan man kan ændre en forlygte på en 1997 Dodge Caravan
  hvordan man kan naturligvis reparere farven lædersæder i en bil
  hvordan man kan låse bagklap på en 2000 Jeep Grand Cherokee
  dæktryk skærm værktøjer
  hvordan du installerer en hytte filter i en by og land
  hvordan du fjerner den bageste vinduesvisker på en Suzuki SX4
  hvordan man kan ændre vinduesviskerne i en Honda Civic
  hvordan man kan udføre fejlfinding på en fantom bilalarm
  hvordan man kan male tidligere malede plast auto dele