hvordan man rent indre fender brønde

hvordan man rent indre fender brønde

Mange bilejere kan overse et område af bilen , som kan blive beskidt og skal rengøres for at opretholde udseende og integritet af køretøjet : hjulet brønde . Dette er det inderste område af fender , og det kan blive dækket med skidt og snavs . Om vinteren, kan hjulet brønde blive belagt med vejsalt , som kan begynde at ruste hjul brønde , hvilket kunne føre til en bekostelig reparation . Det er muligt at rense et hjul godt derhjemme uden brug af dyre værktøjer

Du skal bruge: .
haveslange med højt tryk dyse .
Kemisk renere .
Gummihandsker .
Svamp.


1 .
Parkér bilen i et skyggefuldt område og lad det køle af. Rengøring af bilen , når det er varmt kan resultere i skader til området omkring hjulet brønde .
2 .
Spray indersiden af hjulet brønde og området uden for bilen rundt om hjulet brønde med vand fra en haveslange med en højtryksrenser haveslange dyse . Dette vil rense alt snavs og skidt fra indersiden af hjulet godt og beskytte maling job fra kemikalier, der anvendes til at rense området .
3 .
Spray overfladen af hjulet brønde med en kemisk renere , der er specielt formuleret til at rense området. Disse kemiske rengøringsmidler kan findes på mange biler levering butikker .
4 .
iført gummihandsker , arbejde renere ind i hjulet brønde med en svamp .
5 .

Lad renere at sidde i 5 til 10 minutter .
6 .
Spray hjulet brønde og omkringliggende malede områder på bilen med haveslangen . Dette vil fjerne enhver af de anvendte renere og eventuelle resterende skidt og snavs .


Relaterede artikler


hvordan man justerer forlygter på en 2005 Suzuki Grand Vitara
gør det selv : hvordan du ændrer abs bremser
Hvordan finder jeg den master kode på min 1997 Lincoln ?
hvordan man kan erstatte en Serpentine bælte i en madza 6
hvordan man kan identificere chevy motorblokken numre
chevy seks - cylindret motor identifikation
mercedes tech tips
hvordan man kan tage reservehjulet ud af en 1994 Ford Explorer
2001 Dodge Durango Dash fjernelse
Hvordan indstiller jeg punkter på en 1966 Chevy 283 ?