lightbulb typer til bremserne på en VW Jetta vogn tdi

lightbulb typer til bremserne på en VW Jetta vogn tdi

Den Jetta Wagon TDI er et køretøj fra tyske bilproducent Volkswagen . For at opretholde et sikkert køretøj til veje , er det vigtigt at være opmærksomme på eventuelle udbrændte pærer du måtte have i den forreste eller bageste ydersiden af dit køretøj . Baglygter er særligt vigtige , da de alarm kolleger bilister , som du kommer til et stop . Hvis du ved hvad slags pærer til at holde på hånden , kan du sikre , at du aldrig vil blive fanget med en udbrændt baglygten i din Jetta Wagon TDI .

Baglygte

Dette er den standard lys , der kommer på , når dine forlygter er tændt og ser ud som rød gennem de farvede dækning . Pæren i sig selv er en hvid pære og kan findes under forskellige mærker med nummeret 7506 . Dette er en standard glødepære .

Bremse Light

Bremsen lampe lyser , når bremserne benyttes. Dette er et separat lys fra det standard baglygten , men er i samme afsnit af encasement . Det er også en hvid pære , men synes rød under dækslet . Denne pære nummer er den samme som for baglygte . 7506

Blinklys Light

Når blinklyset er klikket på, en blinklyset blinker på forsiden og bagsiden af køretøjet. På bagsiden er blinklyset lys lige til ydersiden af begge sider og er stadig en del af baglygten boliger . Når den lyser , vises det som en gullig orange lys , men den faktiske pære er en hvid pære . Som med halen og stoplys , er turen signallys en 7506 pære .

Tilbageførsel Light

Når backup , eller vende , en lys hvidt lys er tændt på at sikre større synlighed i området bag køretøjet . Del af baglygten boliger er en del , der ikke er rødt som resten af coveret er . Det er her den omvendte lys til huse . Dette er også en 7506 nummereret lys .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre bremsevæske i et 2003 Honda Civic
hvordan man gør reparationer på en 2002 Ford Mustang GT
hvad betyder en bil tune up betyde ?
hvad der gør bilen bremser hvin ?
hvordan man kan udlufte radiatoren i en 1998 kviksølv landsbyboer
hvordan man kan opretholde korrekt dæktryk
hvordan man kan male tidligere malede plast auto dele
2006 Lincoln Zephyr olieskift instruktioner
Hvordan låser jeg tændingen på en 1997 Chevrolet varevogn ?
hvordan du udskifter bremseklodser på en 1999 Jeep Cherokee