min 1985 Ford F -150 vil ikke starte

min 1985 Ford F -150 vil ikke starte

1985- version af Ford F -150 er designet til at trække gods, og har en taxa for op til tre personer . Motorer til tider svigte eller undlader at starte op , kræver fejlfinding . Hvis du har en F -150 ikke fyring op når tændingsnøglen drejes , bruge disse teknikker til at få motoren i gang . Typisk spørgsmål for en F -150 , der ikke vil starte er døde batteri , ingen brændsel eller dårlige tændrør

Du skal bruge: .
Jumperkabler
Batterioplader .
Gas kan med en eller to liter brændstof .
Spray på start væske .
14mm sokkel og skralden .


1 .
Slå tændingen og lytte til en hurtig klikkende lyd , meget gerne et stykke legetøj maskingevær . Hvis det findes, er batteriet sandsynligvis dødt eller ekstremt lavt på opladning . Åbn hætte og har en ven bringe et andet køretøj ved siden af F -150 til at hoppe starte lastbilen .
2 .
Slut det sorte kabel fra jumper kabler til F -150 først , Og tilslut derefter det røde . Den sorte fungerer som en begrundelse og forhindrer overspænding ind i motoren og F -150 system . Når forbindelsen er din ven starte sit køretøj og derefter starte din F -150 .

Udskift F -150 batteri og har generatoren testet .
3 .
Slå tændingen og lyt til lyden af motoren sputtering eller lyde som det er fejltænding . Hvis du hører dette , er du sandsynligvis tør for benzin ( hvis trin 1 og 2 løste ikke problemet ) . Åbn gas tankdækslet og hælde en eller to gallon i tanken fra gas kan .
4 .
Drej startnøglen til tilbehør position to eller tre gange , mens holde nede speederen ned . Dette primtal brændstofpumpen efter at være blevet tømt. Slå tændingen , og se om F -150 starter . Hvis ja , gå til den nærmeste tankstation og tilføje mere brændstof .
5 .
Åbn hætten og find karburatoren cap . Skru vingemøtrikken og fjern hætten . Spray start væske direkte på toppen af karburatoren . Spray på at starte væske er en brændbar væske , der bliver anvendt på carbutetor direkte , så en gnist til at begynde forbrændingen i motoren . Luk hætten og skru vingemøtrik tilbage på plads . Slå tændingen på .

Tjek tændrør og udskifte, hvis limet op eller der er lidt at ingen gnist .
6 .
Fjern tændrøret stik caps , findes langs toppen af motorblokken , ved at bruge 14mm sokkel og skralden . Drej stikket til venstre , indtil tændrøret huset er løst nok til, at fjernelse af tændrøret . Kontrollér bunden af tændrøret at se om det er sværtede eller tør .

Hvis tørt , eller hvis metal har oxideret ( vendt sort ) erstatte tændrør . Skru huse tilbage og erstatte den tændrørshætten . Slå tændingen for at forsøge at starte F -150 .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre start ved et 1995 Buick
hvordan du fjerner halen lyset i en 2002 Nissan Pathfinder
hvordan man kan reparere en Hyundai hale lys
hvordan man kan afgøre , om din bladfjedre er svage
hvordan man kan justere 1997 ls400 forlygter
Hvordan finder jeg den master kode på min 1997 Lincoln ?
hvordan man lim i en forrude
hvordan du fjerner fra 1996 Toyota Corolla radio
hvordan du udskifter brændstoffilteret i 2005 i en Buick lesabre
typer af kølemiddel til biler