hvordan man kan rense en luftindtag

hvordan man kan rense en luftindtag

Hvis luftindtaget på dit køretøj er beskidt , så snavs vil blive suget ind i motoren , hvilket kan forårsage alvorlige skader på motor og koste dig en masse penge i reparationer . En luftindtag består af den luft boks, der rummer luftfilteret og røret , der forbinder til luften boksen og toppen af motoren . Rengøring af luftindtag er en simpel opgave , som vil tage dig omkring 10 minutter at gøre

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Håndklæde .
Gas .
Wire knagerække .


1 .
Åbn hætten af køretøjet og åbne luftindtaget boks. Luften boksen vil blive sikret ved enten plastik låse faner eller skruer . Fjern luftfilteret fra boksen og sæt filteret til side .
2 .
Wet et håndklæde med benzin og tør indersiden af luftindtaget boks. Tillad gassen fordampe helt . Gas vil fjerne alle olier og andet affald , der kan have afviklet inde i luftindtaget kassen og kunne blive suget ind i motoren .
3 .
Løsn metal klemmer , der holder luftindtag røret for at luftindtaget boksen og toppen af motoren med en skruetrækker . Træk luftindtag røret ud af motoren .
4 .
Ret en ledning bøjle og wrap et håndklæde omkring den ene ende . Våd håndklæde med gas og vejledning håndklædet ind i røret . Tør indersiden af glasset ren med wiren bøjle for at få dybt inde i røret .
5 .
Vent gassen inde i røret og luft kassen at fordampe helt . Saml luftindtaget i den modsatte retning af afmontering .


Relaterede artikler


Hvordan indtaster jeg en radio kode i en mercedes ml320 ?
hvordan man rent karburatorer
hvordan man kan rense en luftindtag
skal jeg skifte gearolie på et højt kilometertal bil ?
Hvordan sætter jeg på en Pontiac nummerplade ?
hvordan du installerer en brændstofpumpe fra 1984 Chevy lastbil
Sådan nulstiller service lys på en 2005 Audi S4