hvad er årsagerne til motoren stress ?

hvad er årsagerne til motoren stress ?

Stress til din bils motor kan opstå af mange grunde . Kendskab til nogle af de mest almindelige årsager kunne spare din motor og forhindre dyre reparationer

Overophedning

Et af de førende årsager til motoren stress er overophedet . Årsagerne til overophedning er mange og kan omfatte lavt kølervæskestanden , forkert radiator luftstrøm , en brækket termostat eller en kølevæske lækage .

Detonation

Detonation , undertiden kaldet " Spark Knocking ", kan opstå, når forbrændingskammeret bliver for varmt og tryk . Dette medfører cylinder presset til at stige , indtil det voldsomt bryder ud og rammer dit stempler . Dette er undertiden benævnt " motor banke . "

Forkert forsamling

En motor er en indviklet maskine , der kræver mange dele til at arbejde i harmoni . Hvis en af disse dele er lidt off , kan det forårsage motor stress . Over tid kan du begynde at se en dominoeffekt , hvor andre motor problemer opstår på grund af stress forårsaget af forkert montering .

Motor Oil

Hold de bevægelige dele af din smøres motoren hjælper med at reducere motorens stress . Det vigtigste smøremiddel er motorolie . Du kan tilføje motorolie let , når oliestanden er lav , så du skal ikke opleve motor stress som følge af lav oliestand , medmindre der er en olielækage .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en vandpumpe på en 2004 Chevy Trailblazer
hvordan du installerer en brændstofpumpe fra 1984 Chevy lastbil
hvordan du indstiller ure i en Chrysler
forhjulsophæng typer
Hvor mange gange skal du oplade en auto batteri ?
Sådan nulstiller service lys på en 2005 Audi S4
Hvordan indtaster jeg en radio kode i en mercedes ml320 ?
hvordan man rent karburatorer
Forskellen mellem timing bælte & serpentinertræk bælte
Hvordan ændrer jeg den bageste bremser på en 2006 Ford Focus zx4 se ?