hvordan du udskifter en nummerplade lys på en 1998 Toyota Camry

hvordan du udskifter en nummerplade lys på en 1998 Toyota Camry

Nummerpladen pære om 1998 Toyota Camry er placeret lige over den bageste licens . Denne pære er tændt konstant , når bilen kører og bliver nødt til at blive ændret , hvis det går ud , da mange stater lovligt kræve, at nummerpladen skal belyses . Du kan købe en ny pære til enhver auto dele butik for blot et par dollars . Dette er en simpel opgave , som vil kræve kun et værktøj og omkring to minutter af din tid

Du skal bruge: .
Needle-næse tænger
Ny pære .


1 .
Åbn hætten og afbryde negative batteri forbindelse . Gå til den bageste del af Camry og tag fat i pæren med kanylen-næse tænger . Pæren vil være inde i et lille plastik stativ , så du bliver nødt til at få på dit knæ for at se op i armaturet til at få fat i pæren med en tang. Sørg for at du tager fat i pæren forsigtigt , så du ikke bryder pæren .
2 .
Læg ny pære mellem nålen-næse tænger ' arme blidt . Skub den nye pære i lyset montering . Skub den nye pære i montering , indtil du hører pære klikker på plads .
3 .
Tilslut batteriets positive kabel til den positive tilslutning . Luk hætten af Camry og start motoren . Gang til den bageste del af Camry og kontrollere at sikre, at den nye pære fungerer korrekt .


Relaterede artikler


hvordan man kan tune en jeep frihed
forhjulsophæng typer
Sådan nulstiller service lys på en 2005 Audi S4
Hvordan ændrer jeg et brændstof filter på en 1991 Dodge stealth ?
hvordan man tilstand vinduesviskerne
hvordan man kan rense en luftindtag
hvordan man kan omsætte transmissionsolie i en almindelig transmission
Hvordan ændrer jeg den saab sidemarkeringslygter ny pære ?
hvordan du installerer en brændstofpumpe fra 1984 Chevy lastbil
hvordan du indstiller ure i en Chrysler