hvordan man kan omsætte transmissionsolie i en almindelig transmission

hvordan man kan omsætte transmissionsolie i en almindelig transmission

Standard transmissioner , også kendt som manuel eller gearstang , har været kendt siden opfindelsen af bilen . Transmissionen sag indeslutter en række glidende redskaber , der er udvalgt af føreren via en gearskifte , der stikker ind i kabinen . Gear smøres med transmissionsolie . Da en manuel gearkasse ikke er hydraulisk drevet som en automatisk , kan det krævede væske være anderledes og kan ikke kræve den samme vedligeholdelse regime

Du skal bruge: .
Ratchet skruenøgle .
Manuel gearkasse væske .
Rag .


1 .
Park køretøjet på et plant underlag og lukke motoren slukket . Håndbremsen . Give tid til transmission til køle ned nok til at røre ved den . Kravle ind under bilen , og find transmissionen .
2 .
Find transmissionsolie påfyldningsskruen midtvejs op på siden af transmissionen sagen . Må ikke forveksle påfyldningsskruen for bundprop , der er placeret i bunden af kabinettet .
3 .
Sæt den kvadratiske ende af en skralde nøgle til påfyldningsskruen . Drej nøglen mod uret for at løsne stikket . Fjern nøglen og fortsætte dreje stikket med hånden for at fjerne det .
4 .
Sæt en finger i hullet efter fjernelse af fyldstof stikket . Hvis væskeniveauet ikke er i bunden af hullet , skal væske skal tilføjes. Sæt dysen af en flaske transmissionsolie i hullet og klemme nok i at bringe niveauet til bunden af hullet .
5 .
Sæt transmission påfyldningsskruen og stram det med en skralde skruenøgle , indtil det er helt på plads . Tør op spild på siden af transmissions sagen med en klud .

gode råd og advarsler


 • at ændre din manuel gearkasse væske , skal du placere et dræn gryde under transmission bundprop . Fjern aftapningsproppen med en skralde skruenøgle i urets retning . Sæt proppen , når alle væsken er løbet fra tilfældet. Fjern påfyldningsskruen og tilsæt væske , indtil niveauet når bunden af hullet . Udskift påfyldningsskruen .
 • fleste manuelle gearkasser bruge en speciel gear smøremiddel , der ikke er kompatibel med automatgear væske . Tjek din instruktionsbog for den korrekte manuel gear olie specifikationer , før du tilføjer væske . Skader på din transmission kan opstå, hvis den forkerte væske bruges .


 • Relaterede artikler


  Sådan nulstiller service lys på en Prius
  hvordan du installerer en brændstofpumpe fra 1984 Chevy lastbil
  hvordan man kan rense en luftindtag
  Hvordan indtaster jeg en radio kode i en mercedes ml320 ?
  Forskellen mellem timing bælte & serpentinertræk bælte
  Sådan nulstiller du vedligeholdelse på en toyota
  skal jeg skifte gearolie på et højt kilometertal bil ?
  hvordan man kan bygge din egen bil dørpaneler
  hvordan du fjerner bremse slanger
  hvad der gør en bil lyd højt?