hvordan man programmerer en nøgleløse fjernbetjening for 2006 Chrysler Pacifica

hvordan man programmerer en nøgleløse fjernbetjening for 2006 Chrysler Pacifica

Programmering af en ny nøglefri -entry -fjernbetjening til 2006 Chrysler Pacifica kræver at du har to gyldige og arbejder nøgler med at arbejde fjernbetjeninger . Fjernbetjeningen er en del af nøglen , og programmering af en ny fjernbetjening aktiverer chippen i nøglen , så det centrale vil arbejde i bilens tænding . Du skal have en ny nøgle og fjernt fra din Pacifica forhandler . Når de giver din nøgle , kan de programmere den for dig , men det vil blive dyrt . Få dem skåret nøglen tomme til at matche dine tænding , så tag de vigtigste hjem og programmere den selv .
1 .
Indsæt et gyldigt , der arbejder nøgle med en fungerende fjernbetjening på den i tændingen på din Pacifica og drej tændingen til . Vent 04:57 sekunder, så slår tændingen fra og fjerne nøglen .
2 .
Indsæt et sekund gyldig nøgle , igen med en fungerende fjernbetjening , i tændingen , og drej den til om position . Dette skal ske inden 15 sekunder at fjerne den første nøgle , eller du bliver nødt til at starte igen . Efter 10 sekunder , vil en dørklokkelyd og " Tyveri " lys vil begynde at blinke . Sluk nøglen og fjerne den fra tændingen .
3 .
Sæt den nye nøglen i tændingen og drej den til " on " position . Efter 10 sekunder , vil en dørklokkelyd og " Tyveri "lyset stopper med at blinke og tænd derefter i tre sekunder . Det vil derefter slukke , hvilket indikerer , at nøglen og fjernbetjening er programmeret til din bil .
4 .
Drej nøglen til " off " position og fjerne det fra tændingen . Teste den nye fjernbetjening ved at låse og låse dørene udefra bilen .


Relaterede artikler


hvordan man kan omsætte transmissionsolie i en almindelig transmission
hvordan man kan matche dæk til fælgen størrelse
Hyppigheden af dæk rotation
skal jeg skifte gearolie på et højt kilometertal bil ?
hvad er den gennemsnitlige omkostning for bremse service ?
hvordan man kan bygge din egen bil dørpaneler
canadiske produkter , der øger gas kilometertal
Forskellen mellem timing bælte & serpentinertræk bælte
Sådan nulstiller du vedligeholdelse på en toyota
hvordan man kan rense en luftindtag