2001 Ford F -150 4x4 brændstoffilter udskiftning retninger

2001 Ford F -150 4x4 brændstoffilter udskiftning retninger

Efter flere år med at køre din Ford F-150 lastbil , kan du opleve et fald i sine resultater . Dette kan være forårsaget af et problem i brændstofsystemet. Et tilstoppet brændstoffilter kan forårsage et fald i brændstofsystemet tryk . Symptomer på en defekt brændstof filter er et tab i motorkraft , faldt gas kilometertal og dårlige motorydelse . Heldigvis , kontrol og udskiftning af brændstoffilteret er en simpel procedure . Alt du behøver er et par grundlæggende værktøjer og et nyt brændstof filter

Du skal bruge: .
erstatning brændstoffilter
Skruenøgle .
Brændstoffilter quick-release værktøj .
Handsker .
Beskyttelses briller.


1 .
Park din Ford F -150 på en flad overflade . Parkeringsbremsen , så køretøjet ikke rulle , mens du er ved at ændre brændstoffilter . Skru gas tankdækslet at aflaste damptrykket i brændstofslangen . Åbn hætte og afmontere det negative batterikablet fra batteriet at afbryde strømmen til køretøjet .
2 .
Webcrawler under køretøjet fra førerens side . Se efter filteret lige under førerens siddeområde . Identificere brændstoffilteret som en sølv eller sort metal container omkring 3 inches i diameter knyttet til brændstof linje , som er en sort slange , der løber langs understellet af køretøjet fra brændstoftanken til motoren .

3 .
Find brændstoffilteret er knyttet til rammen af lastbilen ved en bolt . Fjern denne bolt med en skruenøgle ved at dreje bolten med uret . Frakoble brændstoffilter fra brændstofslangen ved at fjerne sikkerhed klip fra stikket , der sættes filteret på brændstofslangen . Hvis du har problemer med at koble brændstoffilteret , må du ikke tvinge det . Anvende et brændstoffilter quick-release værktøj til filter stikket . Anvende langsomt og støt pres for at fjedrene af filteret quick-release redskab indtil filter er frakoblet . Fjern filteret , og kassér det .
4 .
Ret et nyt filter til brændstof linje . Lægge pres på filteret på filteret stikket , indtil du hører en akustisk klik . Gør det samme med den modsatte ende af brændstoffilter . Fastgør sikkerhed klippet til brændstoffilteret stik . Tilslut brændstoffilteret til bilens ramme med en skruenøgle og bolten .
5 .
kravle ud fra undersiden af køretøjet . Spænd den gas tankdækslet at presse brændstoffet linje . Tilslut det negative batterikabel til batteriet .

gode råd og advarsler


 • For en 2001 Ford F -150 , så prøv med en AutoZone brændstof filter med reservedelsnummer FF686 .
 • altid bære beskyttende briller og handsker , når du laver vedligeholdelse på din bil .
 • Du kan komme i kontakt med brændbare gas eller dampe , mens du udskifter brændstoffilteret .
 • Holdes væk fra åben ild .


 • Relaterede artikler


  hvordan du indstiller ure i en Chrysler
  Hvordan indtaster jeg i 2002 Honda Accord stereo kode ?
  canadiske produkter , der øger gas kilometertal
  hvordan du udskifter brændstoffilteret på en Duramax 6,6 turbo diesel
  hvordan du tilføjer træner batterier til en autocamper
  hvordan man kan rense en luftindtag
  hvordan man korrekt balance dæk
  hvad er årsagerne til motoren stress ?
  hvordan man bløder bremser på en 2002 Chevy Silverado
  Sådan nulstiller et ur i en grand am