DIY bageste bremser på protegé 5

DIY bageste bremser på protegé 5

Mazda anbefaler udskiftning af bageste bremseklodser på Protege5 hver 40 tusind miles . Under udskiftningen , inspicere rotorer for skader . Hvis rotorerne er stærkt scoret eller skæv , erstatte dem med nye diske til sikker kørsel . Den bageste bremser er anti-lock skivebremser , der kræver særlig opmærksomhed , så for ikke at beskadige bremse linjer. Du kan tage din Mazda til en bremse mekaniker eller du kan gøre arbejdet selv og spare penge
1 .
Park Mazda på en forholdsvis flad strækning af vejen og håndbremsen . Åbn hætte og fjern hovedcylinder cap . Hovedcylinder er placeret på bagsiden af motorrummet , til højre for selve motoren . Fjern halvdelen af bremsevæske fra beholderen med en sprøjte . Læg hætten løst over beholderen .
2 .
Place dæk blokke i foran dækkene for at forhindre bilen i at rulle . Løsne lug møtrikker på baghjulene med 17 mm sokkel og breaker bar .
3 .
Sæt donkraften under Mazda rammen på bagsiden af køretøjet , og løft den bageste ende ud jorden . Sted bukke under bagakslen og sænke bilen ned på tribunerne . Flyt stikket ud af din måde . Fjern lug nødder og tage tilbage hjul off .
4 .
Fjern caliper slide bolte med en 14 mm skruenøgle . Hver bremse caliper ( en pr side ) har to dias bolte placeret på bagsiden af de respektive caliper . Løft caliper fra bremsen caliper beslaget og suspenderer det over bremsen forsamling med en bungee snor .
5 .
Tag bremseklodserne fra kaliberen beslaget . Fjern de to caliper beslag bolte med en 15 mm skruenøgle . Løft beslaget fra rotoren og sæt den til side .
6 .
Fjern rotoren fastgørelsesskruer fra ansigtet af disken med en række 3 stjerneskruetrækker . Grab rotoren på begge sider og træk den lige fra Mazda 's baghjul hub . Brug kæde smøremiddel til stædige rotorer og /eller tryk midtersektionen af disken ( også kaldet top- hat sektion ) med en død-slag hammer til krukke det løs fra hjulboltene .
7 .

Anvend bremsedele renere til den nye rotorer og rengør dem grundigt med en klud håndklæde . Diskene er pakket med at bevare olie , der bør fjernes før installation . Skub den nye rotorer på hjulboltene . Udskift rotoren skruer .
8 .
Sæt caliper beslaget og sæt de nye bremseklodser i holderen 's slots . Placer stemplerne depression værktøjet over bagbremsen caliper og skru stemplet ind i siden af caliper at gøre plads til de tykkere rotoren og bremseklodserne .
9 .
Placer caliper over de nye bremseklodser inde i kaliberen beslaget slots . Skruen i caliper bolte med en 14 mm skruenøgle .
10 .
Sæt baghjulet tilbage på hjulet bolte og skruer på den lug nødder i hånden . Udskift rotoren og bremseklodserne på den modsatte side af Protege5 .
11 .
Løft den bagerste ende af Mazda og fjern bukke . Sænk bagdæk til jorden og stram lug nødder med 17 mm sokkel og breaker bar .
12 .
Fjern hovedcylinder hætte og placere en tragt i reservoiret . Fyld beholderen med bremsevæske . Fjern tragten og sæt hætten . Luk Mazda 's hætte .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter bremse rotorer på f - 150’erne
hvordan man kan kontrollere transmissionsolie på a 2005 Tacoma
hvordan du udskifter brændstoffilteret på en Duramax 6,6 turbo diesel
hvordan du udskifter batteriet i en Buick
hvordan man bløder bremser på en 2002 Chevy Silverado
hvordan du udskifter Serpentine bælte i 1996 i et Dodge Ram afhentning
Hvordan nulstiller jeg dæktrykket på en 1997 Corvette ?
Hvordan installerer jeg en radio kode for en 2005 honda odyessy ?
hvad er en lavere kugleled ?
hvordan man kan erstatte en nøglering knap