Hvordan kan jeg renses udvendigt en Edelbrock karburator ?

Hvordan kan jeg renses udvendigt en Edelbrock karburator ?

Edelbrock har leveret bilentusiaster med høj kvalitet karburatorer år , der tilbyder en bred vifte af finish fra den traditionelle " guld " eloxeret til det meget polerede rå aluminium begunstiget af show-bil bygherrer . Men disse stykker af mekaniske skulpturer har tendens til at operere i nogle meget snavsede forhold , der nødvendiggør en grundig rengøring fra tid til anden . Heldigvis carb rengøring er en forholdsvis enkel og veletableret procedure , de værktøjer, du bliver nødt til at gendanne din beskidte brændsel mixer til som nyt kan være tættere på end du tror .

Du skal bruge:
aluminum eller eller magnesium hjul renere
. Sæt af små , runde , naturlige hår pensler .
Spray flaske .
Plastikfolie .
Tre -smid- væk håndklæder .
En klud revet midt over .


1 .
Fjern luften renere . Tag alle de vakuum linier fra din luft renere og lægge dem ned på indsugningsmanifolden . Den aluminium hjul renere du skal bruge , vil ikke skade gummi vejen karburatoren renere vilje, men vakuum linjer vil komme i vejen for dig.
2 .
Dæk indsugningsmanifold og vakuum linjer med plastfolie . Ombryde indsugningsmanifolden på begge sider af karburatoren med to håndklæder til at fange hjulet renere og vand .
3 .
Stuff din rag-halvdele i karburatoren fire tønder med bagsiden af din malerpensel . Dette vil holde hjul renere ud af din motor .
4 .
Spray din karburator rigeligt med hjul renere , lad det sidde i 15 minutter og re- spray . Åbn din flaske hjul renere og hæld 2 to 3 ounce ind i en kaffekop eller shot glas .
5 .
Wet din lille pensler med hjul renere og bruge dem til at rense ud alle de små kroge på carb 's ydre . De mest vanskelige og snavs fyldt områder vil sandsynligvis blive mellem brændstoffet skåle og karburatoren krop . Den lille styrkelse af ribben i dette område er en perfekt fælde for fedt og snavs . Arbejde på den ene side af carb på et tidspunkt .
6 .
Skyl snavs væk med din sprayflaske og vand og dase i vandet med dit håndklæde . Gentag sættetid-scrub-skyl sekvens på den ene side af karburatoren , indtil du er tilfreds med resultatet .
7 .
Gentag denne procedure på alle fire sider af karburatoren og gøre en slutrengøring rundt om hele ydersiden af carb . Geninstaller vakuum linier og luftfilter .

gode råd og advarsler


 • Du kan bruge en dåse spray karburator renere med en strå tilknytning til blast fedt ud af små sprækker , men bruger det meget sparsomt for at undgå at få nogen på gummi komponenter . Tænk på din karburator rensning som en arkæologisk ekspedition og carb renere dynamit . Kun bruge den hvor du har brug for det .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan rense lygten linse på en ’97 Plymouth neon
  hvordan man kan opkræve en positiv begrundelse batteri
  hvordan man rent opvarmede læder bilsæder
  hvordan du udskifter bageste differentiale væske
  Hvordan ændrer jeg en ilt sensor til en 2000 Pontiac Bonneville ?
  hvorfor nye dæk lugt ?
  placeringen af brændstoffilteret på en 1984 Buick kongelig 3,8 med en V6 motor
  hvordan man kan erstatte en nøglering knap
  installationsinstruktioner til en jeep hård top
  hvordan du foretager fejlfinding klimaanlægget i en 1992 toyota corona