hvordan du tilføjer træner batterier til en autocamper

hvordan du tilføjer træner batterier til en autocamper

Udskiftning af træner batterierne i en autocamper synes som en forholdsvis simpel opgave , men mange mennesker har problemer , når de går til vedhæfte kablerne til nye batterier , såsom pludselig have mere kabler for at vedhæfte end synligt vedhæftet steder . Tager et billede eller tegning et diagram , før du fjerner den originale batterier kan være nyttigt , som kan høre et diagram i en instruktionsbog . En anden ting autocamper ejere finde nyttige gør sig hvert kabel , da de løsnes kablerne fra de døde batterier .

Du skal bruge:
Kamera
. Papir og blyant .
Ny træner batterier .
Diagram ( ekstraudstyr) .


1 .
Se autocamper instruktionsbogen , hvis der er en . Hvis instruktionsbogen ikke er til stede , eller er ikke nogen hjælp , hører et diagram af træner batterier og deres forbindelser ( se reference afsnit ) . Tag et billede af batterier i vognen nu , og med papir og blyant efterretning antallet af vedhæftede filer og foretage andre observationer , der vil hjælpe , når du fjerner og udskifter træner batterier . Installationen er lidt forskellig afhængig af antallet af batterier i autocamper . Nogle autocampere har kun to batterier , mens andre har fire eller seks . Det vil hjælpe til at tegne et diagram , hvis man ikke er til rådighed , hvilket gør sig det mønster , der anvendes til fastgørelse af kabler til batterierne .
2 .
Med autocamper magt slukket , omhyggeligt Fjern kablerne fra batterierne , en ad gangen , og lægge dem ud til siden af batteriet området . Prøv at arbejde hurtigt , eller med en kammerat , kablet mønster, så forbliver frisk i hukommelsen , som vil hjælpe , når der henvises tilbage til et diagram . Fjern de døde batterier og erstatte dem med nye batterier i samme position .
3 .
henvisning tilbage til diagrammet ( r ) , vedhæfte relevante kabler , der matcher positive og negative ender i overensstemmelse hermed og efter det mønster kablerne var i , da der er knyttet til de gamle batterier . For to batterier , vil der være et kabel der forbinder en positiv terminal på en batteri til en negativ terminal på den anden . Så to enkelt -kabler vil blive knyttet til de andre terminaler på den anden ende af hvert batteri . Hvis batterierne er i en parallel forbindelse , vil et kabel løbe fra de to positive forbindelser og de to negative tilslutninger , et kabel i hver ende af batterierne der forbinder de to matchende terminaler og derefter oprette forbindelse til autocamper . I forbindelse fire batterier , er det bedst at konsultere et diagram, men den grundlæggende idé er at have en positiv og negativ terminal forbundet med et kabel i mellem de to par af batterier , så har et kabel der forbinder de to negative terminaler i den ene ende af de to par af batterier , og det samme med den positive ender på den anden ende af par af batterier . Disse to ydre kabler vil forbinde fire til autocamper .


Relaterede artikler


Hvordan indtaster jeg en radio kode i en mercedes ml320 ?
hvordan du udskifter den forreste bremseklodser på en 2001 Ford Escape
hvad er en toppakning ?
hvordan du indstiller ure i en Chrysler
hvordan man kan kontrollere transmissionsolie på a 2005 Tacoma
hvordan du installerer en brændstofpumpe fra 1984 Chevy lastbil
Sådan nulstiller et ur i en grand am
Hvor mange gange skal du oplade en auto batteri ?
hvordan man rent karburatorer
hvorfor nye dæk lugt ?