hvordan du udskifter bageste differentiale væske

hvordan du udskifter bageste differentiale væske

Differensen på dit køretøj omdirigeringer den producerede effekt fra motoren til drivhjulene . Den differentierede omdirigerer dette strøm via en ring gear og en pinion gear . Fordi disse to gear maske og rotere på en meget høj hastighed , det gear producerer friktion , som igen producerer varme . For at reducere temperaturen inde i differentiale , den differentierede indeholder væske . Som med alle smøremidler , vil forskellen væsken gradvist miste sin effektivitet over tid og skal udskiftes som en del af regelmæssig vedligeholdelse .

Du skal bruge:
Jack
. Jack står .
Skruenøgle eller 1/2-inch-drive topnøgle .
Håndpumpe .
Container .
Tragt.
Køretøjets instruktionsbog .


1 .
Park køretøjet på et plant underlag . Jack op i køretøjet , og sænk den ned bukke .
2 .
Find den differentierede 's bundprop . Den nøjagtige placering af stikket varierer afhængigt af udformningen af den differentierede , men bundproppen er typisk placeret enten på bagsiden af den differentierede , hvilket betyder den del , der vender mod bagsiden af køretøjet , eller på forsiden af den differentierede .
3 .
Fjern aftapningsproppen . Nogle afløb stik er simpelthen en bolt , som du kan fjerne med en skruenøgle . Andre dræne stik har en forsænket torv center , der er designet til at rumme pladsen spidsen af en 1/-2-inch-drive topnøgle . Sæt spidsen af topnøgle ind i stikket , og drej det mod uret for at fjerne det .
4 .
Pump forskellen væske ud af differentiale med en håndpumpe . Bemærk , at luftpumpe er udstyret med en slangen og en afløbsslange . Indsæt tilløbsslangen i differentierede gennem bundproppen åbning og placere Afløbsslangen i en container . Betjen pumpen indtil forskellen er tom .
5 .
Sæt en tragt i den differentierede gennem bundproppen åbningen .
6 .
Pour ren differentieret væske ind i differentiale med tragten , indtil væsken niveau når bunden af bundproppen åbning . Vær forsigtig kun at bruge den anbefalede type væske . Konsultere instruktionsbogen for at bestemme den korrekte væske .
7 .
Fjern tragten fra forskellen. Stram bundprop med de relevante skruenøgle .
8 .
Hæv køretøjet høj nok til at fjerne de bukke . Sænk køretøjet til jorden .


Relaterede artikler


hvordan man kan bygge din egen bil dørpaneler
motorolie specifikationer
hvordan man korrekt balance dæk
Hvordan ændrer jeg et brændstof filter på en 1991 Dodge stealth ?
hvad er scfm sammenlignet med cfm i en kompressor ?
canadiske produkter , der øger gas kilometertal
hvad er en lavere kugleled ?
Sådan nulstiller opretholdelsen lys på en FJ Cruiser
Sådan nulstiller service lys på en Prius
hvordan du udskifter 2004 Pontiac Bonneville forlygter