hvordan man kan beskytte en katalysator

hvordan man kan beskytte en katalysator

Katalysatorer er obligatoriske emissionsbegrænsende udstyr indgår i en bils udstødning , der konverterer udstødning kemikalier såsom nitrogenoxid og kulilte til kuldioxid , ilt og vand . De enheder er påkrævet af de fleste statslige love og biler ofte er nødt til at gennemgå emissioner test for at sikre, at katalysatoren fungerer korrekt . Et problem med katalysatorer er, at de indeholder platin og andre værdifulde metaller , som gør dem modtagelige for tyveri . Tyve vil så konverter fra en bil og derefter sælge metallerne til en metal shop , så beskytter dine omformer bør være en prioritet .

Du skal bruge:
Garage
. Radering kit .
Converter beskytter .


1 .
Store din bil i en garage når du er hjemme hvis det er muligt . Tyve er på udkig efter et let mål , og hvis din bil er låst inde i en garage , de er mere tilbøjelige til at målrette et andet køretøj , hvor de kan få den konverter uden så meget tid og besvær .
2 .

Park i velbelyste områder om natten . Tyve foretrækker at arbejde i mørke , så de vil ikke blive set , mens kravle under bilen at save konverteren off . Gadelygter at virke afskrækkende , da de gør det mere sandsynligt, at tyven vil blive spottet .
3 .
Brug parkeringspladser , der har arbejdsbier i dem , når indstillingen er tilgængelig . Bare tilstedeværelsen af et ekstra sæt øjne er undertiden nok til at afskrække konverter tyvene fra raiding en bestemt parkeringsplads .
4 .
Etch dit VIN-nummer i din konverter med en radering kit . Hvis din konverter er stjålet , det gør det nemmere for politiet at inddrive det og få det tilbage til dig , da de kan bevise det er en stjålet del .
5 .
Installer en katalysator beskytter . De kommer i flere former og består normalt af enten et bur eller et kabel , der klemmer over katalysatoren til at holde det fastgjort til bilen under transporten . Selvom det ikke er idiotsikker , kan enhederne gør det vanskeligere at fjerne konverteren , hvilket gør tyvene mere tilbøjelige til at søge andre steder hen .

gode råd og advarsler


 • Toyota pick-up Lastbiler er mest almindeligt målrettet for katalysator tyveri , da de er højere fra jorden og har fire katalysatorer per køretøj .


 • Relaterede artikler


  Hvordan sætter jeg på en Pontiac nummerplade ?
  hvad er massefylden af motorolie ?
  2001 Ford F -150 4x4 brændstoffilter udskiftning retninger
  hvordan man korrekt balance dæk
  hvordan du udskifter en nummerplade lys på en 1998 Toyota Camry
  hvordan man kan male en bil med akryl
  hvordan du udskifter bageste differentiale væske
  Hvordan nulstiller jeg dæktrykket på en 1997 Corvette ?
  hvordan man bløder bremser på en 2002 Chevy Silverado
  hvordan du udskifter en fiat bravo antenne