hvordan man kan male en bil med akryl

hvordan man kan male en bil med akryl

Male din bil med akrylmaling vil holde det søger nye og friske . Maleri det selv er ikke svært og kan spare dig penge . Akrylmaling er det bedste valg for at få en ny , dyb skinne i din maling job

Du skal bruge: .
Sandpapir
Avis .
Malere tape .
Klud.
Primer spray .
Spraymaling pistol .
Akryl maling .


1 .
Sand bilen ned så meget som muligt . Slibning det ikke kun giver mulighed for maling til at tilslutte bedre , men fjerner enhver mangler eller chips i den originale maling ved at udjævne dem ned , så de ikke vise, når du genfremstille .
2 .
Tape ud områder af bilen , som du ikke ønsker malet . Brug avis at dække disse områder og malere tape for at sikre avisen . Områder såsom vinduer , dæk og spejle er alle dele, som du gerne vil tape off .
3 .
Tør din bil med en fnugfri bomuldsklud for at sikre, at der ikke er nogen urenheder der vil dukke op , når du maler din bil .
4 .
Spray primer fra ca en tomme væk fra din bil. Vent 15 minutter og spray endnu et lag af primer . Tillad tilstrækkelig tid til både frakker helt tørt og ikke føle tacky . Typisk tager 12 timer.
5 .
Sand din primer ned for at sikre , at primeren ikke har nogen bump af maling i det . Brug våde sandpapir vil medvirke til at fjerne ekstra støv fra primeren , og vil gøre det lettere at trække off enhver lille dråber primer , der kan stå bag .
6 .
Vask bilen med vand og sæbe . Fjern papir og tape før vask og erstatte før maling . Give tid til at tørre . Må ikke håndklæde tørt , da det kan forårsage tråd eller fnug at holde fast i din bil .
7 .
Hæld din akrylmaling i en maling sprøjte og sprøjte det på din bil . Ophold ca seks til tolv inches væk fra bilen og flytte sprøjten i hurtig , horisontal , overlappende strøg for at undgå dryp og mindske forekomsten af linjer i maling job . Give tid til at tørre , hvorefter der tilsættes et nyt lag. Gentag en gang til et tredje lag . Typisk tre frakker arbejde godt med akryl maling .


Relaterede artikler


måder at oplade et bilbatteri
Sådan nulstiller opretholdelsen lys på en FJ Cruiser
hvordan man kan erstatte en nøglering knap
Hvordan læser jeg en dæk trykmåler ?
Hyppigheden af dæk rotation
Krumtapremskive problemer
hvordan man kan skylle en transmission derhjemme
motorolie specifikationer
undervognsbehandling tips
Hvordan nulstiller jeg dæktrykket på en 1997 Corvette ?