hvordan man kan male en transmission pande

hvordan man kan male en transmission pande

Som alle motordele , kan formidlingen panden blive klædt op og malet . Ude af syne betyder ikke, at det har at være ude af sind . Transmissionen pan lider af mild stød og skrammer , foruden snavs , rust og korrosion , som kan svække dens struktur . Maling af pan kan være en forholdsvis simpel opgave , næste gang indberetning behov servicering , da gryden kommer ud som et spørgsmål om rutine . De to opgaver kan gennemføres som en enkelt reparation job , hvilket gør den næste transmissionstjenester en renere og mere behagelig oplevelse .

Du skal bruge:
Bil stik ( gulv -stikket, hvis relevant)
. Jack står ( fire ) .
Socket sæt ( metriske eller standard ) .
Topnøgle .
Karburator renere .
Sandpapir ( 320 grus , 800 grit ) .
Stålbørste ( lille hoved-tandbørste-type )
. Klude .
Opvask sæbe .
pan .
Kanal låse .
Paint ( varme-resistente ) .
Line skruenøgler ( brændstof eller transmission-type ) .
Spand .
Tack hammer .
Avis .
Pakning Afstryger .

Maling af Transmission Pan


1 .
Hoist køretøjet høj nok til at placere den på de fire bukke . Placer bukke under de faste dele af rammen ved siden af hvert hjul . Brug det korrekte stik for at fjerne gryden bundproppen hvis det har en . Hæld vandet fra indholdet i en stor container . Hvis gryden ikke har en bundprop , vil du have til at løsne den pan boltene i en sådan orden end et hjørne af gryden dips at spilde transmissionsolie i beholderen . Når det er drænet , fjerne alle bolte , træk gryden gratis og der er afsat . På dette tidspunkt skal du bruge en pakning skraber til at fjerne den gamle pakning materiale fra transmissionen overfladen . Tør når du er færdig

Kontroller, at ingen forhindringer gør at fjerne den pan vanskelige lignende transmissionslinjer , den påfyldningsrøret eller en støtte tværgående medlem-. fjerne dem som er nødvendige for adgangen til den pan
2 .
Sæt panden i en bred mund spand . Spray nok karburator renere på det i en grundig blød. Lad det sidde i fem minutter og nyde igen . Brug den lille stålbørste gennemsøge udenfor og inde i gryden. Fjern alle transmissionsolie og bebyggede snavs . Vær især opmærksom på bolt hul kabyssen , der kører rundt i omkreds . Vær sikker på at rengøre kabyssen rillen med stålbørste . Når du er færdig , vaske begge sider af panden i mild opvask sæbe og tørre helt med klude .
3 .
Læg panden bunden nedad på et hårdt underlag som en garage gulv . Brug en pakning skraber til at fjerne alle brugte pakningsmateriale fra kanten , så tørre og vend panden over med bunden opad . Brug halsbarmen hammer til pund ned på monteringshullerne ét ad gangen, indtil de flade ud . Dette vil forsikre en flush fit for re- installation .
4 .
Tør gryden ned igen . Tag den grove 320 sandpapir korn ( efter dyppet i vand ) og sand ydersiden af gryden . Brug Terningemønstret , frem og tilbage slibning bevægelser. Wrap en finger i sandpapir til at nå ind i kabyssen rille . Tør .

Brug fint 800 sandkorn sandpapir på samme måde , skure frem og tilbage over alle områder i gryden . Glem ikke de lavvandede siderne af gryden , brug lodrette og vandrette streger . Skyl rent .
5 .
Mask gulvoverfladen med avispapir og læg panden på den nederste side opad . Sørg for at du har en høj temperatur emalje motor maling , helst aluminium farve . Ryst malingen kan kraftigt i tre minutter for at agitere malingen . Hold dysen omkring 18 inches fra metaloverfladen og begynder at sprøjte i bunden af gryden , der starter fra den ene ende til den anden . Gør det en langsom , kontinuerlig fejende bevægelse . Vende retning , flytter lidt opad til den anden side . Fortsæt frem og tilbage , indtil hele gryden har fået en lys frakke . . Gentag processen for tre eller fire lys pels . Lad tørre , før håndtering .

Saml alle dele i den rækkefølge, som du har fjernet dem .

gode råd og advarsler


 • aldrig anvende en tyk pels til en motordel . Brug tynde flere lag . de vil overholde meget bedre med ingen kører


 • Relaterede artikler


  Sådan nulstiller et ur i en grand am
  Sådan nulstiller service lys på en 2005 Audi S4
  Sådan nulstiller kilometertæller på en Saturn himmel
  hvordan man kan tune en jeep frihed
  Hvordan ændrer jeg en ilt sensor til en 2000 Pontiac Bonneville ?
  hvordan man kan montere en Mini Cooper nummerplade
  hvad tilsætningsstoffer vil stoppe banke i min motor ?
  hvordan man bløder bremser på en 2002 Chevy Silverado
  forhjulsophæng typer
  fjernelse af en Sebring ’s forlygter