hvordan man lakering fælge

hvordan man lakering fælge

En fælg er den ydre del af metal centrum af hjulet , som dækket er monteret . Den indvendige del af dækket sidder på metal cirkulære del af hjulet og fælgen . Når det kommer til materialer , der er hjul centre og fælge lavet af aluminium , stål eller krom . Over tid , mister alle disse metaller deres glans . Afhængigt af materialet , kan fælge være restaureres og gøres blanke og skinnende igen . Der er mange forskellige teknikker til efterbehandling fælge , men den grundlæggende metode er altid ens , uanset hvad det pågældende materiale, eller omfanget af skaderne er .

Du skal bruge:
Slange
. Mildt rengøringsmiddel .
Håndklæde .
Ståluld .
Sandpapir .
Vaskeskind klud .
Polervoks .
Buffer .
Chrome polish .


1 .
Rengør fælge grundigt med vand og mildt flydende vaskemiddel . Brug en slange til at fjerne hardcore snavs og støv fra fælge . Når fælge er rene , men stadig våd , skal du bruge et rent håndklæde til at tørre og tørre dem ud .
2 .
Undersøg din fælge til at bestemme omfanget af skaden. Hvis skaden er omfattende , og revner i fælge er alvorlige , gå videre til næste trin . Hvis skaden er rent kosmetisk og glans er den eneste tabt ting , gå direkte til trin 4 . Sørg også for at identificere det materiale din fælge er lavet af .
3 .
Brug ståluld til at udjævne dine fælge , hvis de er lavet af stål . For aluminiumsfælge , anvende våd sandpapir , startende fra 400- grus , derefter fortsætte med 600- grus og endelig polering med 1500- grus . For krom fælge , kun bruge et vaskeskind klud for denne del af opgaven . Lægge pres på udjævne overfladen og gøre det glat og problemfri igen . Brug firma , stærke , cirkulære bevægelser og ikke gå glip af en plet på fælge .
4 .
Buff væk små ridser og mikro-skade med en polervoks . Brug en lille mængde af en polervoks , spredes på en buffer , til at polere dine fælge , indtil deres fulde glans er genoprettet . Brug den samme type polervoks for både aluminium og stål fælge . For krom fælge , skal du bruge et vaskeskind klud igen , med en speciel krom polish .
5 .
polsk din fælge med efterbehandling polske og et blødt håndklæde . Påfør polish generøst til fælge , bruger selv , fast og cirkulære bevægelser for at sprede det jævnt og effektivt .

gode råd og advarsler


 • Udfør denne opgave i skyggen , fordi direkte sollys kan forårsage pletter på dit metal fælge .
 • Vær forsigtig når du parkerer din bil og fjerne nøglen ud af tændingslåsen , og sørg for køretøjet er sikkert parkeret og sikret sin position.


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan bygge din egen bil dørpaneler
  Hvor længe skal jeg oplade min 10 amp honda motorcykel batteri ?
  hvordan du installerer en vandpumpe på en 2004 Chevy Trailblazer
  gør et brændstoffilter hjælpe gas kilometertal ?
  hvad er en lavere kugleled ?
  Hvordan indtaster jeg en radio kode i en mercedes ml320 ?
  hvordan man bløder bremser på en 2002 Chevy Silverado
  installationsinstruktioner til en jeep hård top
  hvad der gør en bil lyd højt?
  hvad tilsætningsstoffer vil stoppe banke i min motor ?