køretøj tilpasning problemer

køretøj tilpasning problemer

Et hjul tilpasning refererer til alle de kantede forholdet mellem forhjulsophæng , styretøj komponenter , hjul og ramme af køretøjet . Når et køretøj er ude af trit , problemer med retningsstabilitet forekomme, og dækslid øger

Vehicle Wandering

Det første tegn på , at et køretøj har brug for en tilpasning er, når det vandrer til den ene side af vejen , når de rejser ned ad en lige vej . Denne tilstand kan være forårsaget af en skarp effekt med en pot hul eller bremse .

Set-back Condition

Set-back er en tilstand, hvor en af de forreste hjul er længere tilbage end de andre hjul . Ethvert sæt-back kan forårsage rattet for at være off-center . Et sæt-back på mindre end 1 /4 af en tomme der betragtes som normalt fremstiller varians for bilmodel . Mere end 1 /4 inches betyder, at der er en bøjet del . Tilpasningen butikker har maskiner , der kan måle graden af set- back i inches eller millimeter .

Hjul Camper

Wheel camper er den vinkel, hvor en lodret plan gennem omkredsen af et hjul-dæk montering opfylder jorden . En positiv camper er , når hjulet hælder udad foroven og en negativ camper er , når hjulet hælder indad fra toppen , mod fender . Forkert hjulet camper kan forårsage forhjulene til at bære på en kant . Dæk med denne form for slitage tyder på, at en tilpasning er nødvendig .


Relaterede artikler


disk bremse komponenter
hvad tilsætningsstoffer vil stoppe banke i min motor ?
hvordan man bløder bremser på en 2002 Chevy Silverado
Hvordan sætter jeg på en Pontiac nummerplade ?
hvordan man rent opvarmede læder bilsæder
hvordan du tilføjer træner batterier til en autocamper
hvordan man kan skylle en transmission derhjemme
håndbremse problemer
hvordan man kan rense lygten linse på en ’97 Plymouth neon
hvordan du fjerner bremse slanger