motorolie specifikationer

motorolie specifikationer

Motorolie udfører en bred vifte af opgaver i et køretøjs motor . Det giver mulighed for let start , smører og reducerer friktion i motoren dele og holder motoren ren og cool. Der er nogle etablerede olie specifikationer og standarder er trykt på dåser eller flasker af olie , der fungerer som en guide til at vælge den rigtige motor olie for hvert køretøj

Du skal bruge: .
Liste over sammenligning kriterier
Bilforsikring politik detaljer .

Viskositet

Den viskositetsklasser af olie , der fastsættes af Society of American Engineers , henviser til sin fluiditet eller tykkelse . I viskositet antallet af 10W40 , for eksempel det første tal refererer til , hvor hurtigt bilen motoren starter , når kold eller om vinteren . Det andet tal refererer til viskositeten af olien , når bilen har kørt i et stykke tid .

Performance

Det præstationsniveau for olie til motorer findes på den øverste del af American Petroleum Institute ( API ) symbol på olie kan etiketten . Olie egnet til benzinmotorer er markeret med et " S " efterfulgt af endnu et brev .

energispareplan

Den rating på bunden af API symbol identificerer olie som havende energibesparende egenskaber . Sammen med denne er en kategorisering , CI-Plus , som markerer motorolie , der giver en høj grad af beskyttelse mod øget viskositet eller viskositet tab .


Relaterede artikler


Hyppigheden af dæk rotation
skal jeg skifte gearolie på et højt kilometertal bil ?
Sådan nulstiller service lys på en 2005 Audi S4
Hvordan indtaster jeg en radio kode i en mercedes ml320 ?
Hvordan ændrer jeg en ilt sensor til en 2000 Pontiac Bonneville ?
radiator udskiftning instruktioner til et 2003 Mitsubishi Eclipse
Hvordan sætter jeg på en Pontiac nummerplade ?
hvordan du udskifter 2004 Pontiac Bonneville forlygter
hvordan du foretager fejlfinding klimaanlægget i en 1992 toyota corona
hvordan man kan erstatte en nøglering knap