240v ac vs 120V AC kompressor

240v ac vs 120V AC kompressor

Kompressorer er almindeligt anvendt til at drive pneumatiske værktøjer som boremaskiner og pistoler . Kompressor specifikationer omfatter antallet af kubikfod per minut ( CFM ) og pounds per kvadrattomme ( PSI ) maskinen kan levere . De faktorer, kompressorens ydeevne omfatter hestekræfter af den elektriske motor eller motor , størrelsen af kompressoren og driftsspændingen

120 Volt Vs . 240 Volt

En 5 hestekræfter kompressormotor , designet til at operere på 120 volt eller 240 volt , vil trække mindre strøm når de kører på 240 volt , men hestekræfter vil være den samme . Formlen for denne beregning er Power=Spænding x Current. Den effekt forbliver det samme, så en stigning i spændingen betyder et fald i den nuværende .

Fordel på 240 Volt

En 240- volts motor starter noget hurtigere og elledninger går til motoren kan være mindre , og billigere at fremstille , da der er mindre strøm . Den reducerede strøm betyder også spændingsfaldet over ledningerne vil være mindre . Med et lavere spændingsfald på tværs af elledninger , vil motoren være mere effektiv . Mens virkelige , er disse fordele ikke udgør betydelige besparelser

Fordel på 120 Volt

De fleste hjem ledninger er for 120 volt med 240 volt adgang er begrænset til sådanne produkter som aircondition , brændeovne og tørretumblere . brugen af 120 volt er et spørgsmål om sikkerhed , da 240 volt adgang anses for mere farlig . Selv om elektrisk stød resultatet af den aktuelle passerer gennem kroppen , er 240- volt stød mere tilbøjelige til at medføre alvorlige forbrændinger og voldelige muskelsammentrækninger .

Forskelle ? Ubetydelig

Der er stor forskel mellem en 240- volt og en 120- volt kompressor. Hjemmebrugere og amatører arbejde i områder, hvor 125- volt -modeller dominerer . Det er almindeligt at finde 240- volt service i industrielle anlæg og planter . Fabrikanterne forsøg på at give de typer af udstyr til at passe på markedet .


Relaterede artikler


Hvordan ændrer jeg et brændstof filter på en 1991 Dodge stealth ?
forskellige vægte af konventionel olie
hvordan man kan puste dæk derhjemme
transmissionsolie tips
måder at oplade et bilbatteri
hvad er massefylden af motorolie ?
hvordan du rengør tonede auto glas
hvordan man kan bygge din egen bil dørpaneler
Sådan nulstiller kilometertæller på en Saturn himmel
DIY bageste bremser på proteg¦ 5