Hvordan rengør jeg en Pontiac Solstice ?

Hvordan rengør jeg en Pontiac Solstice ?

Pontiac Solstice roadster bragte lidt liv til Pontiac mærke , da den debuterede i 2006 med en 2,4- liter og med dobbelt overliggende knastaksler . Det kom i soft- top og coupe versioner , sidstnævnte med en Targa tag . Sin pragt var kortvarig , men da General Motors blev tvunget til at lukke ned Pontiac mærke under den finansielle krise i 2009 . Som med enhver bil , korrekt rengøring af Solstice vil bidrage til at bevare sin levetid , og dets værdi

Du skal bruge:
Bil-rengøringsmidlet
. Vand .
Svamp.
Bomuld klude .
Fnugfri klude .
Støvsuger .
Club soda .


1 .
Tilføj en lille mængde af bil-vask væske til en spand med varmt vand . Aldrig bruge rengøringsmidler , der indeholder kemikalier , syre , petroleum eller slibemidler . Disse kan beskadige overfladen af din Pontiac Solstice .
2 .
Brug en stor svamp til at vaske ydersiden af Pontiac Solstice med rengøring løsning . En blød klud skal bruges til at vaske lamper og linser .
3 .
Skyl hele Solstice med rent vand . Sørg for at fjerne alle de rengøringsmiddel. Sidesten rense kunne pletten malingen .
4 .
Brug en 100 procent bomuld håndklæde til at tørre ud på overfladen af Solstice . Dette vil medvirke til at eliminere vand pletter .
5 .
Soak en fnugfri klud i forruden sprinklervæske og bruge det til at rense forruden , vinduer og viskerblade . Skyl grundigt med rent vand og tør med en bomulds håndklæde .
6 .
Brug en støvsuger til at rengøre tæppe og stof på indersiden . Spot-rengøre pletter på stoffet ved hjælp af en fnugfri klud vædet i klubbens soda .


Relaterede artikler


hvordan man tilstand vinduesviskerne
hvordan du fjerner ozon spraymaling tåge på en auto
hvordan du fjerner en streg
hvordan man kan rense en luftindtag
Hvordan sætter jeg på en Pontiac nummerplade ?
hvordan du udskifter Serpentine bælte i 1996 i et Dodge Ram afhentning
hvordan man bløder bremser på en 2002 Chevy Silverado
hvordan man lakering fælge
Hvordan kan jeg sætte sædet ned i en ’97 Subaru Outback ?
hvordan man beregner brændstof kilometertal af en semi lastbil