bliver min bil starte med en defekt 02 sensor ?

bliver min bil starte med en defekt 02 sensor ?

Bilmotorer stole på elektroniske enheder , såsom ilt sensorer , for at hjælpe en bil til effektivt . En defekt lambdasonde ikke blot vil begrænse dine bilens computer 's evne til at regulere brændstof brænde optimalt , det kan have en negativ indflydelse på motoren til et punkt , at det hæmmer bilens evne til at starte ordentligt

Du skal bruge: .
Car-rengøringsmidlet .
Vand .
Svamp.
Bomuldsklude .
Fnugfri klude .
Støvsuger .
Club soda .

Definition

En O2 sensor , eller ilt sensor , er en anordning, typisk skruet ind i en bil udstødningsmanifold til at måle ilt mængden i udstødningsgasserne . Bilens ECU , eller motor computer enhed , læser disse målinger og bruger dem til at hjælpe med at kontrollere driften af forbrændingsmotoren . Mængden af ilt i udstødningen bestemmer , hvordan computeren manipulerer brændstof og luft blandingen til at brænde så rene som muligt .

Årsager

En ilt sensor kan svigte med tiden og give fejlagtige aflæsninger til motoren computer enhed , der forårsager det at tilføje eller falde mere brændstof end nødvendigt for at luft /brændstofblanding . Det vil forårsage mere forurenende emissioner og sænkes brændstofeffektivitet . Lambdasonder kan også være forurenet fra kølevæske lækager eller bly fra blyholdig benzin , og af miljømæssige faktorer som vejsnavs eller fugt .

Operation

I mange tilfælde en bil, vil starte med en defekt O2 sensor , men føleren kan få bilen til give bagslag eller stall , mens tomgang . En defekt O2 sensor også kan skabe så lidt brændstof som skal sendes til motoren , at bilen ikke kan starte .


Relaterede artikler


hvordan man kan lave et hul i en lædersæde
DIY bageste bremser på proteg¦ 5
hvad er scfm sammenlignet med cfm i en kompressor ?
fjernelse af en Sebring ’s forlygter
hvordan man bløder bremser på en 2002 Chevy Silverado
Hvordan sætter jeg på en Pontiac nummerplade ?
hvordan man kan fastsætte en jeep lynlås
hvor er den 02 sensor placeret ?
hvordan du fjerner en bug skjold
Hvor ofte har bremseklodser skal udskiftes ?