hvordan man kan trække en Miata

hvordan man kan trække en Miata

Mazda Miata er en lydhør sportsvogn , der har været solgt i Nordamerika for mere end to årtier . Med sin lille , sporty stel og cabriopresenning , er det ikke overraskende, at det er populært blandt feriegæster i håb om at medbringe en touring bil , når camping . Men hvis det Miata trækkes forkert , kan du gøre alvorlig skade på drivakslen og fremsendelse af bilen . Den Miata kræver særlig opmærksomhed , når bugsering for at sikre , at det vil ankomme sikkert til sin destination
1 .
Lej en flatbed kranvogn . Mazda Miata kan ikke trækkes med alle fire hjul på vejen . Baghjulene er fastgjort til drive- aksel og vil skade transmission, mens rullende bag en kranvogn , selv når de er i neutral .
2 .
Lås forhjulene i ligeud position og sætte gang i neutral . Hæng Miata og træk bilen tilbage på flatbed bjærgningskøretøj . Fastgør hjulene .
3 .
Leje eller købe en slæb dolly . Hvis du har planer om at slæbe din Miata bag en RV , dette er den eneste måde at trække det uden at beskadige transmissionen .
4 .
Lås forhjulene i en lige stilling og sætte transmissionen være i frigear . Løft baghjulene og placer trække Dolly under bagenden af bilen , løfte baghjulene fra jorden . Hægte Dolly på bagsiden af din RV . Det Miata skal vende tilbage med de forreste hjul på jorden og baghjulene rejst. Sørg for , at bilen er sikker på dolly .


Relaterede artikler


auto oliefilter værktøj
Sådan nulstiller service lys på en 2006 Jeep Grand Cherokee Laredo
hvordan du kan genbruge bil - vaskevandet
hvordan man rent kedelige forlygter
skal jeg ændre min højt kilometertal transmissionsolie ?
hvordan man bløder bremser på en 77 Corvette
hvad er årsagerne til stiknarkomaner ikke åbne ?
hvordan man kan skylle radiator på en 1998 Ford Ranger
hvordan du udskifter rotorer på en 2004 Chevrolet Malibu
hvordan du foretager fejlfinding klimaanlægget i en 1992 toyota corona