hvordan man kan anvende auto tonet

hvordan man kan anvende auto tonet

Anvende tonet i en bil mindsker overdreven sollys og varme i varme sommermåneder . Nogle mennesker også gælder tonet at tilføje privacy under kørslen . Tonet tilføjer også mere karakter og stil til en bil . Nogle mennesker betaler en masse penge for specielle vindue toning , men du kan nemt installere tone film dig selv og spare penge. De fleste vindue filmen ikke kræver særlige færdigheder eller værktøjer til installation . Hvis det er installeret korrekt , tonet varer for livet af et køretøj

Du skal bruge:
målebånd.
Tonet .
Craft papir .
Blyant .
Saks.
Spray flaske .
Vand .
Baggrund-udjævning værktøj .


1 .
Spørg om alle lokale og statslige forvaltning love om køretøjet tonet . Nogle stater tillader ikke bilrude toning på alle , mens andre stater kun kan tillade toning til bagsædet vinduer .
to .
Mål de vinduer, du planlægger at tone , der bruger AA målebånd . Mål højden og bredden af hvert vindue, og notér af målingerne.
3 .
Besøg din lokale bil butik og købe et vindue toning kit . Vælg din farve ved at vælge den ønskede skygge og den størrelse, der passer til vinduet målinger . Hvert toning produkt noter størrelse og skygge eller mørke rating på siden af pakken .
4 .
Anvend tonet i en ren garage , hvis det er muligt , eller et område uden vind og luftbårne urenheder . Fjern snavs og støv fra indersiden af køretøjet så godt.
5 .
Lav en præcis skabelon ved at spore den nøjagtige form af interiøret vindue ud mod håndværk papir . Brug en blyant til let spore dispositionen . Spore en skabelon for hvert vindue er tonet .
6 .
Placér vindue skabelonen over et lag af tonet film og forsigtigt skære langs kanten af skabelonen med en saks . Brug et håndværk papir skabelon producerer den perfekte vinduet egnet til farvetonen filmen .
7 .
Fyld en lille spray flaske med varmt vand og let sprøjte indersiden af det første vindue , du toning .
8 .
Skræl forsigtigt nuancen film ud af opbakning og let spray filmen med det varme vand . Sprøjte vand på nuancen filmen giver mulighed for lettere vindue placering og justering .
9 .
forsigtigt sted nuancen filmen på vinduet . Juster kanterne hvor det er nødvendigt for at matche den nøjagtige form og fit af vinduet .
10 .
Fjern luftbobler fra filmen ved hjælp af en plastik wallpaper-udjævning værktøj . Helt at fjerne alle de luftbobler ved at skubbe tapet-udjævning værktøj fra midten af nuancen filmen til de udvendige kanter .

gode råd og advarsler


 • Brug en tabel for at gøre opskæring af farvetonen filmen lettere .
 • Forsøg ikke at åbne bildøre i mindst 24 timer efter påføring tone filmen.
 • Lad ikke luftbobler under farvetonen filmen .


 • Relaterede artikler


  Hvordan kontrollerer jeg transmissionsolie i et 2007 Dodge Caliber ?
  hvordan man kan erstatte en passager side spejl på en 2000 Sienna
  hvordan man bløder biler bremserør
  Sådan nulstiller en 2002 Pontiac grand prix computer
  hvordan du fjerner en baglygte linse på en 1985 Corvette
  hvordan man kan sætte transmissionsolie i en Oldsmobile alero
  Hvordan installerer jeg batteri kabler på en 2001 Subaru ll
  hvordan du fjerner grillen på en 1994 bmw
  instruktioner for udskiftning af et O2 sensor på en 1996 toyota 4Runner
  hvordan man kan finde den automatiske mfg maling kode