hvordan man kan male en guld bil

hvordan man kan male en guld bil

Male et guld bil er ikke anderledes end at male nogen anden bil . Som enhver anden farve , er guld en , der kan meget nemt anvendes på enhver bil . Et nyt guld look kan gøre en gammel bil ser helt nyt for minimale omkostninger. Male et bil guld er en opgave , der kan opnås ved en bilejer med lidt tid og tålmodighed

Du skal bruge: .
Air blæser
. Sæbe.
Vand .
Spand .
Sandpapir .
Paint pistol .
Buffer .
Primer .
Malerpensel .
Omrøring stick .
Guld autolakering .
Maler tape .


1 .
Fjern eventuelle klistermærker , emblemer af klistermærker fra bilen , så de ikke bliver malet over . Tag alle håndtag og alle baglygter og forlygter , der ikke skal males . Vask bilen grundigt med sæbe og vand for at fjerne snavs , fedt og støv fra bilen . Tillad bilen ordentlig tid til at tørre .
2 .
Sand bilen ned med 320- grus sandpapir . Gå over hele området af bilen og glatte alting ud . Blæs sømmene i bilen mellem døre og vinduer med en blæser . Det vil fjerne eventuelt overskydende støv, der stadig måtte forekomme . Vask bilen igen på samme måde som det forrige trin at fjerne eventuelle rester fra det sandpapir . Stick malerens tape over kanterne af bilen og på syninger omkring døre og vinduer .
3 .
Påfør primer på bilen med en pensel . Arbejde i afsnit begyndende med hætte . Bruge lys endda strøg for at undgå vandpytter eller dryp . Giv bilen tilstrækkelig tid til at tørre grundigt og derefter sand over bilen med 600- grus sandpapir det samme som i det forrige trin . Blæse støv eller snavs med luften blæser .
4 .
Fyld malingen pistol med guld autolakering . Sæt i malingen pistol og træk på håndtaget for at begynde sprøjtning bilen . Ligesom med primer , arbejder i sektioner begyndende med hætte . Påfør en fuld pels og tillade 45 minutter at tørre , før et andet lag . Fjern alle malerens tape , når bilen er blevet malet .
5 .
Vent mindst 48 timer, og polere bilen med et tændt buffer . Sæt stikket i buffer og arbejde i cirkulære bevægelser for at polere ud glans . Vær sikker på ikke at trykke for hårdt eller den nye maling vil brænde og komme ud .


Relaterede artikler


hvordan du gør din bil nice
udskiftning brændstoffilter for 1999 toyota 4Runner
hvordan du indstiller uret på en 2003 borgerlige
alternativer til undervognsbehandling et køretøj
hvordan du udskifter viskerblade på en 2005 toyota Avalon
hvordan fjerner vinduesvisker refills
hvad er den gennemsnitlige levetid for en EGR ventil ?
egenskaberne af gasser , der anvendes i støddæmpere
Hvordan justerer jeg trykstænger på en 5,7 Chevrolet 350 motor med det kører?
placeringen af støbning tal på en stor blok Chevy motor