fejlfinding af ovnen i en 1997 Buick lesabre

fejlfinding af ovnen i en 1997 Buick lesabre

Når du tænder for kaminen i dit 1997 Buick Le Sabre midt i vinteren , og alt hvad du får , er en kold udkast eller slet ingen luft på alle , det er på tide at gøre lidt fejlfinding . Normalt problemer er forholdsvis enkelt at fejlfinde , hvad enten det er et problem med det elektriske ventilator eller en sikring , der skal udskiftes . Før du tager din Le Sabre i for hvad der kunne vise sig at være et dyrt besøg , er der et par trin, du kan foretage fejlfinding på din egen
1 .
Sørg for, at der er tilstrækkelig kølemiddel i køleren . Hvis der ikke er nok kølemiddel , kan luften blive fanget i systemet, og dette kan begrænse strømmen af varm luft . Føl både indgående og udgående slanger forbundet til varmeren kerne . Begge slanger skal være varmt . Hvis de ikke er det, kan kølervæsken ikke cirkulerer korrekt . Har en kvalificeret mekaniker undersøge dette nærmere , da varmeren kernen kan være nødvendigt at blive udskiftet.
to .
Start motoren og drej både varmer og den elektriske ventilator til deres højeste indstillinger til at kontrollere for luft strømmer over kaminen kerne . Hvis blæseren ikke sparke på , skal du måske at få det erstattet .
3 .
Undersøg sikringen boks ( til venstre for ratstammen , under instrumentbrættet ) for blæst sikringer . Kig på indersiden af sikringen panelet for at få instruktioner om hvordan man finder sikringen relateret til varmer sikringen . Hvis den tynde metaltråd inde i glasset sikringen er gået i stykker , erstatte det med en anden af samme amperetal .
4 .
Tjek passager-side gulvareal , hvis du bemærker en kraftig lugt eller olieagtig rest på gulvtæppet . Dette kan være en indikation af, at varmeren kerne er utæt . Har en mekaniker kigge denne over for dig som varmeren kernen kan være nødvendigt at blive udskiftet.
5 .
Start køretøjet, når motoren er stadig koldt at se, om termostaten er fast åben . Fornemmelse for kølevæske strømmer gennem den øverste radiator slange . Det vil være umiddelbart hvis kølevæske strømmer , og det betyder , at termostaten sidder fast åben . Normalt vil kølevæske først begynde at flyde , når motoren er varmet op .
6 .
Kontroller alle slanger forbundet til opvarmningsanlægget system for knæk eller lækager . Udskift dem efter behov .

gode råd og advarsler


 • Hvis en sikring springer straks efter at erstatte den , kan der være en kort i systemet , eller kredsløb kan overbelastet . Har en kvalificeret elektrisk mekaniker undersøge dette nærmere for dig .
 • Hvis kaminen kerne bliver tilstoppet , kan du have det erstattet .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan rense EGR ventil på en 1999 Saturn
  hvordan man kan tune en V8-motor
  ford 460 motoridentifikationsnummer
  hvordan man kan klare motor koder
  jeep transmissionstjenester : hvordan man kan ændre cj væske
  hvordan fjerner vinduesvisker refills
  køretøj tilpasning problemer
  hvordan man kan kickstarte en BMW 325
  hvordan man kan anvende auto tonet
  hvordan man kan låse stammen på en bmw 330ci