hvordan man kan afbryde batteriet i en 2002 Dodge frygtløse

hvordan man kan afbryde batteriet i en 2002 Dodge frygtløse

I 2002 Dodge Intrepid har en standard bil batteri, der er tilgængelige via motorrummet . Afbryde bilens batteri , før du laver nogen form for arbejde på din Intrepid , især hvis du skal arbejde med bilens elektriske komponenter . Frakobling af negative batterikabel er normalt alt , hvad der kræves for de fleste reparationer , hvilket forhindrer elektriske stød , mens du arbejder på køretøjet

Du skal bruge:
Tænger eller skruenøgle


. 1 .
Sluk Intrepid 's motor. Sæt parkeringsbremsen og tag nøglen ud af tændingslåsen . Åbn bilens hætte og vælg det værktøj , du vil bruge til at afmontere batteriet .
2 .
Find Intrepid batteri i driver's-side hjørne af motorrummet . Kontrollere, om batteriet nøje . På hver side af batteriet har et kabel er knyttet til den . Ved siden af hvert kabel , kan du se enten en " + " symbol eller en "- " symbolet . Disse symboler identificere din positive og negative batteri kabler.
3 .
Drej møtrikken omkring slutningen af den negative batterikabel ved hjælp af enten en tang eller en skruenøgle . Når møtrikken er fuldt løsnet , løft op på de negative batterikabel at løsne det . Flyt kablet væk fra batteriet for at sikre, at det ikke kommer til at røre det . Hvis kablet skulle kommer til at røre sende det kunne reaktivere bilens elektronik , mens du er i midten af reparationen .
4 .
Drej møtrikken omkring positive batterikablet med din tang eller skruenøgle . Løft op på de positive batterikabel at løsne det . Batteriet er nu frakoblet .
5 .
Slut batteriet ved første knytte det positive kabel til Intrepid batteri post . Spænd møtrikken godt , og derefter vedhæfte og stram den negative batterikabel .


Relaterede artikler


installation af brændstoffilteret på en Nissan Maxima 1995
hvordan man kan ændre olie i et 1995 Toyota Camry
hvordan man rent auto sæder
Sådan nulstiller et fladt dæk lys på en bmw 745
placeringen af ilt sensor på en motor
hvordan du udskifter en auto batteri
hvordan man kan låse en Ford F -150
hvordan man kan sætte freon i min PT Cruiser
hvordan man kan tømme olie på en 3.4l v6 toyota Tacoma 4wd
Hvordan ændrer jeg et brændstof filter på en 1991 Dodge stealth ?