hvordan man kan ændre blinklyset til BMW X5

hvordan man kan ændre blinklyset til BMW X5

Den X5 er BMW 's mellemstore SUV . Den deler nogle af sine komponenter , såvel som dets udformning , med mindre BMW X3 . Den forreste blinklys på BMW X5 er ejer-serviceres , men den bageste blinklys ikke. Ifølge instruktionsbogen skal X5 bringes til en BMW -forhandler, hvis du har brug for at erstatte de bageste blinklys . Du kan erstatte den forreste blinklys på mindre end fem minutter uden brug af værktøj

Du skal bruge: . .
PÆRE 5200S


1
Drej forlygte dial på instrumentbrættet til " 0 ". Dette sikrer, at strømmen til forlygten samling er slukket . Luk X5 motor , træk hætten udløseren , og åbn motorhjelmen
2
Se på bagsiden af lygten forsamling til at finde blinklyset . . Blinklyset er den yderste BUB i forsamlingen . Det er lige på kanten af det indvendige fender liner på begge sider af X5 . Du vil se en plastik hætte .
3 .
Drej plasthætte til venstre for at fjerne det . Nu skal du se blinklyset pæren .
4 .
Drej fatningen mod venstre for at afbryde den . Pæren er nu fri fra forsamlingen . Træk forbindelsen til koble ledninger fra pærefatningen .
5 .
Sæt ny pære er holderen til ledninger . Det skal blot tilsluttes ind Placer den nye pære i monteringen og drej den til højre . Fastgør plastic hætten og drej det til højre for at inddrive fatningen .


Relaterede artikler


Hvordan kan jeg renses udvendigt en Edelbrock karburator ?
de bedste måder at ændre transmissionsolie
1989 Ford F150 reservehjul fjernelse
hvordan man kan afmontere dæk
Sådan nulstiller du en Honda vedligeholdelse pasning
hvordan du udskifter olien hætten på en seks - cylindret 2000 Nissan XTERRA
hvordan man kan låse dørene om en kviksølv Cougar xr7
hvor er det batteriet på en 1996 Dodge Stratus ?
hvordan man kan låse tankning døren på en Volvo S80
hvordan man kan sætte en cd -afspiller i en Fiat Punto