hvordan man kan ændre motorens kølemiddel i en 2001 cavalier

hvordan man kan ændre motorens kølemiddel i en 2001 cavalier

General Motors anbefaler inspektion af kølemiddel i din 2001 Chevrolet Cavalier regelmæssigt for forurening . Kølevæsken hjælper med at overføre varmen fra motorblokken og ind i radiatoren , hvor der flyder luft forsvinder det meste af varmen . Hvis kølevæsken bliver forurenet eller forbliver i systemet for længe , det mister sin evne til at beskytte motoren . Forlæng levetiden på din motor ved regelmæssigt at ændre kølemiddel i din Cavalier

Du skal bruge: .
Floor jack
2 bukke .
Ratchet .
Kort skralde forlængelse .
Socket .
Store dræn gryde.
Rib-fælles tænger .
Skruenøgle.
6 Potter af ufortyndet ethylenglycol frostvæske .
6 Potter destilleret vand .
Ren beholder .
Lille tragt .

Tømning af kølesystem


1 .
Vent til motoren afkøle i mindst en time , hvis det lige er blevet drevet .
2 .
Tag hætten af kølervæske genindvindingstanken , som er forbundet til køleren af en slange .
3 .
Hæv den forreste af din Cavalier med en gulv jack og støtte det på bukke . Tag den splash skjold fra under motoren med en skralde , kort skralde udvidelse og sokkel.
4 .
Skub en stor dræn gryde under køretøjet , lige under højre radiatoren tank på førerens side . Åbn radiator bundprop i hånden og lade kølemidlet løbe helt . Bundproppen er nederst til forsiden af den rigtige tank . Når du er færdig , skal du lukke bundproppen .
5 .
Skub afløbet panden under den nederste radiator slange , hvor det forbinder til motorblokken . Skub klemme fastgørelse af slangen til motorblokken med et par ribben-fælles tænger . Tage slangen og lad kølevæsken løbe . Tilslut radiator slange , fastgør den med klemmen ved hjælp af rib- fælles tang og fjern afløb gryden .

Genopfyldning det Kølesystem


1 .
Udskift splash skjold med skralde , korte skralde udvidelse og sokkel. Fjern bukke og sænke dit Cavalier med gulv -stikket .
2 .
Lås og fjern udluftningsskruen på toppen af termostathus med en skruenøgle . Huset forbinder den øverste radiator slange på motoren side .
3 .
Bland 6 Potter af nye , ufortyndet ethylen glycol frostvæske med 6 Potter destilleret vand i en ren beholder og hæld blandingen i genindvindingstanken med en lille tragt , indtil niveauet når MAX linje på genindvindingstanken . Udskift udluftningsskruen på termostathus , når du ser en strøm af kølemiddel uden bobler , der strømmer gennem bløde hullet .
4 .
Start motoren og lad den tomgang , indtil den når driftstemperatur. Kølevæsken niveau på genindvindingstanken vil gå ned . Føj kølevæske på tanken op til " Max "-linjen , skal du slukke for motoren og sæt hætten på genindvindingstanken .

gode råd og advarsler


 • Opbevar brugt kølevæske i en lukket beholder på et sikkert sted væk fra børn og kæledyr til senere genbrug . Hvis du ikke har brugt alle de nye kølevæske blanding , skal det opbevares i en tæt og sikker beholder , forsynet med korrekt mærkning , så du kan bruge den senere efter behov .


 • Relaterede artikler


  Sådan nulstiller maintence lys på en 2006 ætling xb
  hvordan man rent cabriolet toppe
  hvordan du tilføjer transmissionsolie til en 1999 taurus
  hvordan man rent gummi bil måtter
  hvordan du udskifter en vadested kontur EGR ventil
  hvordan man kan dræne radiatoren af en 2004 PT Cruiser
  nissan Sentra forrude fjernelse
  hvordan man kan male bremse rotorer
  nissan grænse brændstof afsendende enhed funktioner
  hvordan man får en mærkat ud af en tonet vindue