hvordan man kan kontrollere motorolie niveau

hvordan man kan kontrollere motorolie niveau

Som motorer alder , er det ikke ualmindeligt for dem at brænde en lille smule olie . Der er også mulighed for, at en olielækage kunne udvikle sig, så det er bedst at tjekke din motor olie mindst en gang hver par uger-eller oftere, hvis det er muligt . Dette sikrer, at hvis din olie er for lav , kan du rette problemet, før det forårsager skader på motoren . Hvis oliestanden er for høj , det er også et problem , som kræver korrektion lige med det samme

Du skal bruge: .
Shop håndklæde
. Quart af olie ( anbefales ) .
Tragten ( anbefales ) .


1 .
Parkér køretøjet på en plan overflade for at sikre, at olien i panden er jævnt fordelt . Det hjælper også at sikre , at du får en præcis aflæsning ved kontrol af oliestand .
2 .
Vent cirka 20 minutter for din motor at køle ned , medmindre andet er instrueret af din ejerens manual . Nogle producenter anbefaler at kontrollere motorens oliestand , når motoren er varm . Tjek din manual for kontrol .
3 .
Saml dine leverancer og en liter motorolie . Du ønsker at tilføje en smule olie , hvis oliestanden er lav .
4 .
Åbn bilens hætte og find oliepinden . Den specifikke placering varierer fra et køretøj til et andet , men det er normalt i midten af motorrummet . Du bør se et håndtag på vej ud af en tube , det er ofte mærket " Engine Oil "eller " målepinden . " Hvis du er i tvivl , så tjek din instruktionsbog og finde oliepinden på grundlag af motorens diagrammet .
5 .
Fjern oliepinden . Undersøg ende . Du bør se lidt olie på enden af pinden . Tør olien af med dine ren klud .
6 .
Sæt oliepinden helt tilbage i sin rør og straks fjerne det . Du bør se enten to hash mærker eller en "Min " og " Max " linje . Linjerne kan også læse " H " og "L" Oliestanden skal være lige i midten af de to linjer . Det er OK , hvis det er lidt off . Hvis det er for tæt på " L " eller " Min " hash -mærket , kan du overveje at tilføje en lille smule olie gennem den øverste olie hætte. Brug en tragt .

gode råd og advarsler


 • Må ikke køre din bil , hvis det er lavt på olie , eller hvis der er for meget olie . Hvis oliestanden er lav , tilsættes olie nok til at bringe det op til par . Hvis niveauet er for højt , skal du muligvis kontakte en professionel til råds om at fjerne det overskydende .


 • Relaterede artikler


  hvad gør ondt hjullejer lyder ?
  hvordan man kan erstatte min kahyt luftfilteret i min 2001 BMW X5
  hvordan du udskifter Honda Accord v -6 transmissionsolie
  hvordan man vinterklar en 50cc scooter
  fordelene ved syntetisk olie
  hvordan man kan justere en parkeringsbremse i en 1997 Honda Accord
  2001 Ford F -150 4x4 brændstoffilter udskiftning retninger
  hvordan man åbner en bildør med en tennisbold
  motorblok dimensioner
  hvordan du udskifter en auto batteri