listen over fælles drivakslen problemer

listen over fælles drivakslen problemer

drivaksler forbindelse fremsendelse med forskellen mellem de trækkende hjul . Over for rust er mest synlige i motorer med motorer placeret i front og baghjulstræk . Det er en tyk stang eller rør løber langs bunden af køretøjet . Det viser , når køretøjet bevæger sig . Det har en række forskellige dele og opgaver og skal udføre fejlfrit eller bilen kan stoppe bevægelse.

Driveshaft Komponenter

Den drivakslen arbejder med to U-samlinger i begge ender tilsluttet til transmissions-eller differensen . U-led er lavet af to " U "-formede stykker metal holdt sammen med en anden brik , der ligner et plustegn . De håndterer de forskellige vinkler , at drivaksel gør , når hjulene hoppe langs vejen . Differensen deler magten mellem hjulene på begge sider. Da den drivaksel i sig selv er en simpel lang bar eller rør , problemer opstår oftest i U-samlinger og er først bemærket på grund af en sædvanlig støj eller vibrationer .

Ting slidt

Hvis køretøjet gyser , når accelererer , gør en høj clunk når du skifter gear eller bunden af køretøjet vibrerer ved enhver hastighed , er U-leddene slidt og vil sandsynligvis nødt til at blive udskiftet.

Ting Kom Løse eller skal strammes

Hvis der er en hvinende lyd fra bunden af bilen eller en snakkende støj , mens du tænder , har U-leddene mistet deres smøring eller klemmer , der holder U- leddet i sted skal strammes . Enhver banke eller klikkende lyd betyder drivaksel er at ramme tunnelen , at det fylder i bilens ramme .

Det er ikke altid Driveshaft

Ikke alle lyde eller vibrationer i eller under bilen midt på drivaksel . Enhver støj, der er konstant , om køretøjet er i bevægelse eller holder stille , vil være forårsaget af motor eller transmission . Hvis støjen ændrer sig, når vejbanen forandringer er det mest sandsynligt skyldes et problem med dækkene . Hvis støjen kommer fra hjulene under kørsel , men ændringer , når bilen køres gennem sving, så er det sandsynligvis kommer fra forskellen. En snakkende vibration , hvilke ændringer i et sving , er nok den kobling eller differensen .


Relaterede artikler


køretøjet varmer centrale problemer
Sådan nulstiller kabinen luftfilteret lys på en 2000 Lincoln ls
tegn på en dårlig brændstof trykregulator
hvordan man kan fjerne ridser fra en plastik fender
hvordan du udskifter forlygte pærer på Chevy banebrydende
Sådan nulstiller olien lyset i en Saturn -ion
hovedkomponenterne i topstykker & deres funktion
hvordan man kan genskabe en krom kofanger
Hvordan ændrer jeg tændrøret på en Piaggio flue 150cc scooter ?
hvordan du udskifter lygten pære på en 2002 explorer