Corvette Kropsløftet rem instruktioner

Corvette Kropsløftet rem instruktioner

Genskabe en Corvette er en arbejdskraft af kærlighed . Hver detalje er præcis , og hver post , der går ind i restaurerede Corvette har en historie eller grund til at være der . Et af de sværeste dele er at genoprette chassis . Chassiset er den del af bilen , der bringer den nederste del af bilen, hvor hjulene er opstaldet på at opfylde toppen eller i selve bilen . En pneumatisk lift er ikke godt for dette, fordi det løfter hele bilen , men en Kropsløftet er lige noget for at gøre det sidste stykke restaurering

Du skal bruge: .
Dolly .
Kropsløftet stropper .
Body lift.
Støttestrukturen.


1 .
Kør din Corvette på hvilken som helst dukke eller enhed, du bruger til at transportere motoren og rammen . Sørg for , at elevatoren er arrangeret direkte over taget af bilen .
2 .
Afbryd ligegyldigt hvilke dele af den bil, du ønsker at forlade i rammen , begyndende med batteriet. Dette vil hjælpe med at undgå shorts opstår gennem terminalerne.
3 .
Før stropper gennem krogen hængende ned fra liften og trække dem igennem, så der bliver et lige stort på begge sider af krogen . Ret stropperne , så materialet ikke er snoet eller bøjet .
4 .
Sæt den ene af de kroge til rammen jernbane langs undersiden af Corvette nær bagenden af bilen . Krog i den anden ende af samme rem til den modsatte side af bil i bagenden af bilen .
5 .
Tilslut den anden rem til skinnerne på forenden af bilen i samme måde som du gjorde for den bageste . Gør stropperne går undervist af langsomt at hæve liften .
6 .
Bring elevatoren op indtil kroppen er hævet fra rammen . Du er nødt til at hæve løfte indtil rammen , og motoren kan let flyttes ud under kroppen .
7 .
Flyt rammen og motoren ud af den måde , så de er fuldstændig klar af kroppen og satte en støttestruktur under kroppen . Strukturen skal holde kroppen i en højde , der er nemt for dig at håndtere og arbejde med det .
8 .
Sænk liften langsomt at indstille kroppen på støtte. Har en ven hjælpe dig med at holde kroppen stabil , så den sidder lige på støtte .

gode råd og advarsler


 • Se efter ekstra lange stropper til at rumme den størrelse krop Deres Corvette har .
 • Må ikke skille din Corvette medmindre du ved hvad du gør , eller du kan lade den stå i en usikker kørsel betingelse .


 • Relaterede artikler


  Sådan nulstiller service motoren indikator på en 2007 Audi Q7
  hvordan man kan ændre en Subaru WRX luftfilter
  2001 Chevy Impala førersæde fjernelse
  Hvordan læser jeg en dæk trykmåler ?
  hvordan du udskifter støv og pollen filter i en honda element
  hvordan du udskifter lygten pære i et 2003 Hyundai Elantra
  hvordan man kan løsne en Serpentine bælte på en Ford 4.6l
  hvordan man kan trække en Miata
  Hvordan kontrollerer jeg transmissionsolie på en 1997 Oldsmobile bravada ?
  hvad der gør en bil ryk ?