auto vedligeholdelsesværktøjer

auto vedligeholdelsesværktøjer

For nogle mennesker , en del af at eje et køretøj er til glæde for vedligeholdelsen af bilen selv . Gør-det- selv vedligeholdelse kan gøres ordentligt , hvis du har de rigtige værktøjer til at udføre automatisk vedligeholdelse. Mange af de nødvendige redskaber kan findes i enhver god værktøj sæt , men hvis du lige er startet ud er det nyttigt at fokusere på sikkerhed og alsidighed , når du foretager dit første redskab valg .

topnøgle sæt

En topnøgle Der er behov for at løsne og stramme forskellige skruer og bolte . Hvis din bil er blevet arbejdet på af professionelle mekanikere , du nogle gange vil finde bolte, der er blevet strammet så meget, at de ikke kan løsnes med en almindelig nøgle. En topnøgle giver nok indflydelse til at løsne de fleste bolte . Topnøgle sæt omfatter flere længder og størrelser for at imødekomme de fleste opgaver .

Multi-Bit Skruetrækker

Når du arbejder på en bil , vil du støde på forskellige pander og vedhæftede filer, der bliver nødt til at være skrues at komme til de vigtigste komponenter . En multi-bit skruetrækker kan du skifte bits mellem en Phillips hoved og flad på flue , så du kan fjerne forskellige typer af skruer uden at lede efter en anden skruetrækker . Dette er vigtigt, når du allerede er under bilen .

Jack og Stativer

Korrekt bil vedligeholdelse kan ikke udføres sikkert og uden et gulv jack og står til at løfte og stabilisere bilen . For at komme sikkert under bilen , skal du bruge en pneumatisk donkraft til at få bilen i luften og stå stik . Elevering bilen vil gøre mange opgaver , fra olieskift på at erstatte chok , meget lettere .

Sikkerhedsbeklædning

Mens skiftende ud dele du nogle gange vil blive udsat for farlige kemikalier og stoffer til inhalering . For eksempel , at ændre når ud bremseklodser og skiver , kan du blive udsat for bremse støv som indeholder asbest . Du kan beskytte dig selv ved at bære en engangs beskyttende maske for at undgå at indånde støvet . Transmissionsolie og motorolie er både farligt væsker, der kan optages i blodet gennem huden . Det er vigtigt at forhindre eksponering , så iført beskyttelseshandsker er et klogt træk .


Relaterede artikler


hvordan du kan genbruge motorolie i Illinois
hvor er det brændstof filteret på et 1993 Jeep Cherokee med 4,0 ?
vejledning til udskiftning vinduesvisker knive på en 2006 toyota matrix
hvordan man kan erstatte en pære i en 1999 Ford Taurus
hvad er klarlak glans ?
hvordan du installerer Mazda vinduesvisker vinger
hvordan du udskifter forlygte pærer i en Acura TL
hvordan man kan tømme olie på en 3.4l v6 toyota Tacoma 4wd
hvordan man kan afrime en forrude uden varme
hvordan man kan lave en brækket vinduesvisker på en 2007 Chevy Aveo