chevrolet brændstoffilter udskiftning instruktioner

chevrolet brændstoffilter udskiftning instruktioner

Brændstoffilteret på en Chevrolet køretøj kan findes i et af to steder : på rammen eller integreret med brændstofpumpen . Hvis benzinfilteret er rammemonterede , udskiftningen er hurtig og let og vil kræve minimal værktøjer og indsats . Rammen kører på skinner, brændstofpumpe kan findes lige foran gas tank på førerens side af køretøjet . Brændstoffiltre , der er integreret med brændstofpumpen betragtes som " ikke-brugbar , " og brændstofpumpen skal udskiftes, hvis der er et problem med brændstoffilteret .

Du skal bruge:
Jack
. Jack står .
Flad skruetrækker .
Drypbakken eller spand .
Open -end skruenøgle .
Topnøgle .


1 .
Park køretøjet på en flad , jævn overflade og sæt parkeringsbremsen. Åbn hætten til benzintanken for at lette presset på brændstof linjer .
2 .
Hæv den forreste del af køretøjet med et stik og et sted bukke under akslerne.

3 .
Placer en drypbakke under brændstoffilteret at fange ethvert brændstof, der lækker , når brændstoffet linjer er fjernet . Lirke det hvide klip holder brændstof linjer til brændstoffilteret med en flad skruetrækker eller skru brændstoffet linje med en open-end skruenøgle , afhængigt af forbindelsen . Tag fat brændstofslangen på det punkt , hvor den forbinder med brændstoffilteret og trække kraftigt at fjerne det . Gentag med det andet brændstof linje .
4 .
Fjern de to eller tre bolte holder beslaget på plads . Åbn monteringsbeslaget og fjern brændstoffilteret . Placere den i drypbakken for korrekt bortskaffelse efter jobbet er afsluttet .
5 .
Sæt nyt brændstof filter i holderen , luk holderen , så brændstoffilteret er sikker og stram boltene . Skub brændstofledninger på filteret og snap den hvide klip på plads eller stram møtrikken med den åbne ende skruenøgle .
6 .
Sæt tankdækslet , fjern bukke og lavere køretøjet med donkraften .


Relaterede artikler


Sådan nulstiller en motor lys på en Ford probe
hvordan man starter en Honda Civic
Hvordan justerer jeg forlygterne på en 1998 neon ?
batteri bud retninger
foraksel typer
Hvordan kan jeg pleje krom på biler efter salt tærer det ?
hvordan man kan justere forlygte sigter
hvordan du får cigaret lugt ud af en bil
hvordan man kan lave en hale pære i en 1998 Silverado
olieskift instruktioner til i 1996 Ford Taurus gl 3.0L v6