dæk drejeværktøjer

dæk drejeværktøjer

Tire drejning , kaldet dæk rotation , er en nødvendig vedligeholdelse rutine, forlænger levetiden af bil dæk . Drejning dine dæk regelmæssigt, også sikrer en sikker køreoplevelse , da det holder dæk fra iført ujævnt . Hvis du ønsker at slå eller rotere dine dæk dig selv, er det vigtigt , at du har de rigtige værktøjer til at få arbejdet gjort sikkert og effektivt.

Jacks

Når roterende dæk , skal du først skridt løfte bilen med en donkraft . Der er flere forskellige typer af stik , men den stærkeste , mest stabile type er det hydrauliske gulvet stikket . Donkraften skal placeres på et sted under rammen nærmest fabrikantens anbefalede punkt , som generelt er en eller to fødder bag forhjulet .

Jack Stativer

Til sikkert sikre bilen , når den er forhøjet , bukke anbefales . Donkraften står-to små metal kegle -lignende strukturer-skal være placeret under både foran og bag aksler . Som du sænker bilen efter at dreje dæk , vil den bukke tage nogle af vægten af bilen fra stikket .

Lug svensknøgle

Den lug skruenøgle er en stor topnøgle bruges til at løsne og fjerne den hårde-boltet møtrikker , som fastgør navkapsler og hjulkapsler . Før du løfte køretøj, skal du bruge en lug nøgle til at løsne møtrikkerne . Når bilen er forhøjet , så brug lug nøgle igen for at fjerne møtrikkerne helt .

Momentnøgle

En momentnøgle bruges til at sikre og stramme bolte på bilens fabrikantens specifikation efter dækkene er blevet vendt og monteret . Undgå at erstatte en momentnøgle med en lug skruenøgle , da lug skruenøgle kan ikke begrænse den kraft , der anvendes , når stramning af nødder .


Relaterede artikler


chevy 350 tech specs
hvordan du ændrer en bundkar friktionspladen i en VW Jetta
Hvordan foretager jeg fejlfinding klimaanlægget på et 1993 jeep frihed?
hvordan man kan pakke hjullejer på en trailer
hvordan man kan udskifte batteriet kabel på 2002 XTERRA
hvordan du udskifter spejle på en Chevy forstæder
hvordan du udskifter en 2001 neon forlygte
hvordan du udskifter et luftfilter på en Honda Odyssey
hvordan man kan justere en 2000 Saturn ’s bageste bremsetromlen sko og calipre
bil værksted værktøjer