grunde til vinterdæk

grunde til vinterdæk

Vinterdæk kan gøre forskellen mellem kølhaling off en isnende vej og komme hjem sikkert . Må ikke vente på den første vinter storm at ankomme til at købe dine vinterdæk . Hvis du har brugt vinterdæk foregående vinter , kontrollere deres tilstand , før du installerer dem i år . Fordi de er lavet af blødere gummi end gummi , der anvendes i helårsdæk , vil de fleste vinterdæk sidste kun 24. 000 til 30. 000 miles .

forbedre trækkraften og Reducer Skinner

Jo blødere gummi vinterdæk overensstemmelse lettere at vejens overflade , forbedre bilens vejgreb og reducere slæbesko . Den robuste slidbane , med sine dybere lunde , er designet til at bide ned og greb overfladen af sne og is . Slidbanen ikke fylde så hurtigt med pakkede sne som al slags vejr dæk gør . De fleste vinterdæk er designet med sidestyr , at aflede pakket sne væk fra slidbanen . Fire sne Dækkene skal bruges på bag-hjul , alt-hjul og forhjulstræk køretøjer .

Forbedre Bremsning og stop

Moderne anti-lock bremser bidrage til at forhindre en chauffør i at låse op bremserne , men de ikke forbedrer en bils opbremsning kapaciteter i sneen . Vinterdæk med deres robuste slidbane , greb vejen mere fast og hjælpe med at maksimere vinter bremseevne . En nylig undersøgelse foretaget af Transport Canada og Automobile beskyttende Association viste køretøjer udstyret med vinterdæk stop 30 til 40 procent hurtigere end med helårsdæk .

forbedre bilernes håndtering , styring og kontrol

Blødere gummi holder sig til is der kan hjælpe med at forhindre , at stoppe eller bremse udskridning og dias . Snedæk er nu fremstillet med gummi , der er designet til at blive meget blødere og hjælpe det i overensstemmelse med sne-pakket vejbelægninger . Sammenlignet med endog alle terrængående dæk , gør vinterdæk en betydelig forskel i forbedringen af førerens evne til at håndtere og styre køretøjet .

Maksimer ydeevne Vehicle Traction Control

En bils trækkraft kontrolmekanisme ikke virkelig forbedre bilens trækkraft kapaciteter . Det i stedet begrænser en bils acceleration til den trækkraft niveau for vedkommendes dæk . Med vinterdæk , et køretøj er vinter præstationer maksimeret.


Relaterede artikler


som motorolie vægt skal jeg bruge ?
hvordan man kan polere aluminium støbning på biler
Sådan nulstiller du en pioner bilstereoanlæg ur
hvordan du udskifter de bageste viskerblad på Pontiac vibe
hvordan man kan ændre transmissions væske på en 2007 Chevy Tahoe
hvordan man kan lukke en bil hætte
toyota Tacoma batteriskift instruktioner
opførelsen af et bilbatteri
hvordan du udskifter tåge lys i en Ford Fusion
brudt udstødning tips