hvordan du fjerner en jeep styrepumpe trisse

hvordan du fjerner en jeep styrepumpe trisse

Skiven til servostyring pumpen er den runde metal hjulet tilsluttet servostyring pumpen . Forbundet til skive er chaufførens bælte, der driver pumpen og giver servostyring til Jeep . At arbejde på den servostyring pumpen på en Jeep , skal du fjerne skiven at få adgang til servostyring væskebeholder og bolte , der holder pumpen til motorblokken

Du skal bruge:
Låsning tænger
Motor rullen remover .
Boremaskine .


1 .
Løft hætte og prop den op . Find spændingen remhjul på Jeep 's motor . Spændingen trisse på de fleste Jeep modeller er mod toppen af motoren , lige bag generator . En Jeep spænding trisse har en runde stykke metal med en rulle tilsluttet til det og en metal arm på toppen , der bruges til at flytte det .
2 .
Juster låsning tænger til størrelse af armen på toppen af spændingen rullen. Lås tænger på armen på spændingen remskive . Træk tænger mod fronten af motoren for at løsne drivremmen . Når drivremmen er taber , træk selen ud valsen på spændingen skive og servostyring pumpen rullen .
3 .
Slut motoren remskive remover til boremaskine ved at sætte stilk på skiven Remover i spidsen af boremaskine . Spænd boremaskinen tip til at sikre skive remover til boremaskine . Sørg for , at boret er helt opladet .
4 .
Sæt tænderne på motoren skiven Remover ind i hullerne , der er omkring møtrikken i midten af servostyring pumpen remskive . Sæt boret at vende og trykke på aftrækkeren , indtil møtrikken i midten af Servopumper trisse er blevet fjernet . Løft skiven for servostyring pumpen ud styrepumpe .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter termostaten på en 1994 Pontiac grand prix
hvordan du udskifter en HHR hovedet lampe
hvordan man rent motorcykel udstødningsrør
hvordan man medier blast en bil
hvordan man kan lave kedelige & tåget forlygter
om bilpleje
hvordan man kan stramme bakspejlet på en Subaru Forester
hvordan man kan dræne den forreste differentiale til en 2002 toyota Tacoma
hvordan man finder den EGR ventil på en Nissan grænse
hvordan man kan polere en aluminium indtagelse