hvordan du udskifter Toyota Corolla 2000 forlygter

hvordan du udskifter Toyota Corolla 2000 forlygter

For de fleste biler , erstatter en brækket forlygte en nem opgave , og om 2000 Toyota Corolla denne er ingen undtagelse . Opgaven kan gøres hurtigt , nemt og kan spare dig penge , der skulle have været brugt betale en mekaniker , der sandsynligvis ville have betalt for meget , du i lønomkostningerne. Gøre arbejdet selv og gør det korrekt . Det er næsten lige så simpelt som at skrue på en pære

Du skal bruge: .
Skruetrækker


1
Aktiver nødbremsen og sørg for tændingen . slukket for at holde Corolla på plads , mens du arbejder . Pop åbne motorhjelmen for at finde og fjerne trim dækker over den bageste del af lygten forsamling .
2 .
Fjern de monteringsskruer , der holder lygten forsamling på plads ved at dreje dem mod uret med en skruetrækker . Monteringsskruerne er placeret under motorhjelmen af Corolla på bagsiden af lygten forsamling . Indstil skruerne til side , så du har adgang til dem senere i installationen .
3 .
Tag elektriske ledninger fra bagsiden af lygten forsamling og træk samling frem for at fjerne det fra køretøjet . Sæt den nye forlygten forsamling på plads i det samme rum den gamle samling blev fjernet fra . Tilslut de elektriske ledninger , når forlygten samling er på plads .
4 .
Fastgør nye forlygten samling på plads med de skruer som blev fjernet tidligere . Disse skruer bør nu drejes med uret indtil ordentligt strammet . Sæt lygten trim betrækket tilbage over forlygten montage og test forlygten til at sikre, at det fungerer korrekt .


Relaterede artikler


DIY olieskift for en Honda Accord
hvordan man kan rense gasspjældet kroppen på en Dodge Caliber
1996 MerCruiser 4,3 liter specifikationer
Hvordan kan jeg ændre radioens lydstyrke & pære på en ac Delco radio ?
hvordan man justerer forlygte på en honda VTX 1300
hvad betyder en skål ventil magnetventil gøre ?
DIY bil krop & fender primer
Sådan nulstiller du vedligeholdelse på en toyota
hvordan man kan erstatte en forlygte på en 2005 Buick lesabre
erstatte en bmw 535i kabine luftfilter