hvordan du udskifter batteriet på en 2007 Monte Carlo ss

hvordan du udskifter batteriet på en 2007 Monte Carlo ss

I 2007 Monte Carlo SS er en to-dørs coupe designet og fremstillet af Chevrolet . Monte Carlo SS er udstyret med en specialiseret bilbatteri , hvilke beføjelser fælles komponenter såsom lys , radio og tænding . Batteriet har en begrænset levetid og i sidste ende skal udskiftes . Du kan udskifte batteriet med blot et par værktøjer og uden at konsultere en mekaniker . Husk på , selv om , at batterierne er tunge

Du skal bruge: .
Udskiftningsbatteri
Topnøgle .
Stålbørste .
Rag .


1 .
Placer Monte Carlo SS i " Park " og Sluk for motoren . Tillade koeretoejet at køle af en halv time , før du udskifter batteriet .
2 .
Åbn hætten af køretøjet og find batteriet. Batteriet i Monte Carlo SS er placeret på passagersiden , i front . Batteriet kan identificeres som en firkantet kasse med to strømførende klemmer på toppen af det .
3 .
Find den negative batterikabel . Det negative kabel er mærket med "-" og er farvet sort . Løsne kablet ved hjælp af en kombination skruenøgle . Når det er løst , drej og træk kablet ud af batteriet . Gør det samme for de positive batterikablet , som er mærket " + " og farvet rød .
4 .
Fjern batteriet fra Monte Carlo SS ved at løfte det lige op . Brug batteriet håndtag for mere indflydelse .
5 .
Rengør batteriet bedrift bakken for skidt , snavs eller korrosion ved hjælp af en stålbørste og klud . Dette vil skabe en ren forbindelse til det nye batteri .
6 .
Sæt det nye batteri ind i batteriet bakken . Placer positive batterikablet på den positive terminal . Fastgør kablet ved hjælp af topnøgle . Gentag denne proces for det negative kabel og sørg for begge kabler er stramme og sikret .


Relaterede artikler


hvordan man kan finde ? brændstoffilteret på 2006 GMC diesel
hvad er årsagerne til stiknarkomaner ikke åbne ?
Sådan nulstiller service lys på en Prius
Sådan nulstiller vedligeholdelsesservice lys på en Toyota Yaris
Hvordan kan jeg skrabe malingen ud sidepanelerne af skydedøre på en Honda Odyssey ?
Hvordan erstatter jeg transmissionsolie i et 2003 Dodge frygtløse ?
hvordan man får tørret beton ned af en bil
hvordan du installerer baglygter i en 2001 Dodge Ram
hvorfor nye dæk lugt ?
placeringen af brændstoffilteret på en 1984 Buick kongelig 3,8 med en V6 motor