hvordan du udskifter gearolie i en 1970 yamaha champ scooter

hvordan du udskifter gearolie i en 1970 yamaha champ scooter

Yamaha Motor scootere er alle stort set det samme, når det kommer til design , og derfor vedligeholdelse . Hvis du har en , og holde det for meget lang tid , vil du i sidste ende nødt til at enten skifte gearolie eller betale en anden til at gøre det for dig .
Servicering transmission ser det vanskeligt ud , fordi det er inde i primære dækning , som er den lange aluminium dækslet på venstre side , der går fra motoren til baghjulet . Men det er virkelig ikke så slemt og kan gøres på samme tid , du udfører kobling vedligeholdelse .

Du skal bruge:
5- mm unbrakonøgle
. Rem skruenøgle .
Metriske topnøgle sæt .
Drypbakken .
Ren klud .
Transmission dækker pakning .
Motorolie , 10W30 SE .
Tyrkiet baster .


1 .
Fjern 5- mm Allen skruer, der sikrer den primære dækning . Fjern dækslet og sæt det til side . Inde du vil se drivremmen , der går fra variator på din venstre til koblingen på din højre .
2 .
Fastgør kobling med gjorden skruenøgle , og fjern møtrikken fra midten af koblingen . Træk koblingen ud kraftoverføringsakslen . Under kobling er transmissionen . Placer drypbakken under transmissionen .
3 .
Fjern bolte holder transmission cover og træk forsigtigt låget af. Olien vil løbe ned i drypbakken . Tør indersiden af transmissionen med en ren klud og montér det med den nye pakning .
4 .
Fjern olie påfyldningsproppen , som er på bagsiden af transmissions omkring midtvejs op . Fyld kalkun baster med olie og brug den til at fylde transmission indtil olien bare begynder at løbe ud af hullet . To hundrede til 300 cc skal gøre det . Geninstaller olieproppen .
5 .
Geninstaller kobling , bælte og dækker i omvendt rækkefølge demontering. Start scooter og ride den , at bemærke eventuelle ryk eller mærkelige lyde .


Relaterede artikler


hvordan fjerner vinduesvisker refills
hvordan man kan afrime en forrude uden varme
installationsinstruktioner til en f -250 diesel filter
hvordan man kan sætte reservehjulet i holderen på en Ford F350
hvordan man kan rense plastik forlygte linser
hvordan du fjerner konkrete pletter fra bil maling
hvordan man wire en 12volt relæ
Hvordan ændrer jeg et brændstof filter på en 1991 Dodge stealth ?
hvordan man kan ændre motorens kølemiddel i en 2001 cavalier
hvordan man kan kontrollere transmisson væske