hvordan man kan ændre en forlygte pære i en 1994 toyota corolla

hvordan man kan ændre en forlygte pære i en 1994 toyota corolla

Den værste del af at eje et køretøj betaler for maintanence og reparationer . Som din bil bliver ældre , hyppigheden af og omkostningerne ved disse reparationer begynder at stige . Ejere af en Toyota Corolla kan forvente at få deres andel af reparationer , hvis køretøjet som er dateret som 1994 model, der bygger på ren og skær alder alene . Dog kan nogle reparationer gøres nemt derhjemme ved bare om nogen . Hvis reparationen du kigger på er en knækket forlygte , opgaven er nemmere end du måske har forestillet

Du skal bruge: .
erstatning forlygte pære .
Skruetrækker .


1 .
Sørg for, at tændingen er slukket , og engagere nødbremsen , før du begynder at arbejde . Pop åbne hætten af Corolla før at finde og fjerne trim dække nær bagsiden af lygten forsamling .
2 .
Fjern monteringsskruer holder lygten forsamling på plads ved at skrue dem mod uret med en skruetrækker . Monteringsskruerne er placeret under motorhjelmen bag lygten forsamling . Placer skruerne til side på et sikkert sted , så du kan få adgang til dem senere .
3 .
Tag de elektriske ledninger stik fra bagsiden af lygten forsamling , inden du trækker samling frem for at fjerne det fra Corolla . Sæt den nye forlygte forsamling , hvor den gamle samling blev fjernet . Når lygten samling er korrekt på plads , tilslut den elektriske ledninger stik .
4 .
Fastgør forlygte samling ved hjælp af de skruer, der blev fjernet tidligere . Disse skruer vil gå i den bageste del af lygten forsamling og skulle nu være med uret . Udskift lygten trim dækker og luk hætten . Endelig teste den nye forlygten at sikre at den fungerer korrekt .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en hytte luftfilter i en Nissan Sentra
hvad betyder en elektronisk kontrol -modul gøre?
hvordan du justerer en forlygte på en Dodge lastbil
hvordan man kan male en hætte på en 2007 toyota
hvordan du tilslutter en bil batterilader
hvordan du udskifter PCV ventilen i et 2003 Buick lesabre
hvordan man kan male en 1966 Chevelle
hvordan man kan male en side førerspejl
fjerne en rotor fra en 2001 Honda Accord
hvordan man kan erstatte en forlygte på en 2005 Buick lesabre