hvordan man kan indtaste en Honda radio kode

hvordan man kan indtaste en Honda radio kode

En Honda radio vil stoppe med at arbejde , hvis batteriet er helt frakoblet . Et dødt batteri tendens til at have nok saft til magten radioen hukommelsen , så hvis du blot får en hurtig start , skal din radio stadig arbejde . Hvis dit batteri er blevet afbrudt eller erstattet , skal du have en kode for at få det til at virke korrekt igen

Du skal bruge: . .
Honda bil manuel


1

Sørg for at der ikke er nogle andre problemer . Mange gange kan en sikring, slag , hvilket radioen at afbryde forbindelsen til strømforsyningen . Hvis en sprunget sikring er problemet , skal du blot skrive i en kode vil ikke hjælpe dig .
2 .
Find din manual . Bilen Manualen er normalt i handskerummet , men hvis du lægger din et andet sted til sikker opbevaring , grave det ud . Koden er i manualen . De fleste Honda'er ikke har det optaget inde i døren eller under kølerhjelmen , som nogle andre typer køretøjer gør .
3 .
Tjek den allersidste side . Du bør se en anti-tyveri id-kort , eller en mærkat i ryggen , hvor du vil finde koden. Hvis du ikke har koden , i køretøjer nyere end 2003- model , vil din manual give dig vejledning til, hvordan man hurtigt din radio til at give dig den lyd enhed serienummer . Hvis du har det , en simpel opfordring til Honda vil få dig koden . Ellers skal du besøge en forhandler .
4 .
Punch kode i , ved hjælp af knapper til stationen favoritter . Koden skal være på fem numre lange med den lavest mulige nummer er én , og den højeste foreliggende tal ikke er seks .

gode råd og advarsler


 • Hvis du indtaster en forkert kode for mange gange , vil din radio låse , tvinger dig til at gå til en forhandler for at få det låst op .


 • Relaterede artikler


  de bedste måder at ændre transmissionsolie
  hvordan man kan erstatte en hytte filter i et 2002 Chevy Impala
  hvordan du udskifter baglygten på en 2003 Ford Escape
  trailmaster Kropsløftet instruktioner
  dæk rotation instruktioner
  hvordan man leder to bil -batterier sammen
  radiator system problemer
  tætheden af smøreolie
  hvordan du udskifter Corvette o2 sensorer
  hvordan man skifter en fælg, et dæk