hvordan man kan lave skrammer på fælge

hvordan man kan lave skrammer på fælge

Skrammer på dæk fælge er fælles om biler . Beskadigede og skrabet fælge kan slå en god leder bil ind i en grim én, men med lidt tid og kræfter disse skrammer kan forsvinde

Du skal bruge: .
opvaskesæbe
Vand .
Klud.
Klude .
Fortynder .
Sandpapir .
Støvmaske .
Beskyttelsesbriller .
Primer .
Kit .
Malertape .


1 .
Læg plastic under bilen for at forhindre de kemikalier fra at komme på jorden . Vask fælge med opvaskemiddel og vand . Tør dem med en klud og fjerne eventuelle silikone . Lad fælge tørre .
2 .
Hæld fortynder på en klud og tør ned fælge til at fjerne voks , fedt , polish og snavs . Det kan tage op til 10 lag for at ordentligt at gøre arbejdet .
3 .
Læg malertape omkring skrabet områder , så de områder, der ikke ridsede bliver ikke beskadiget . Slib ridsede områder med 400- sandpapir korn , dække så dem fuldstændigt med kit .
4 .
Sand over kit med 600- grus sandpapir , indtil kanten er glat . Tryk hårdt nok til at skubbe kit ned i revnen. Giv kit omkring 10 minutter at tørre efter slibning . Gentag processen og igen tillade 10 minutter ordentligt tørre .
5 .
Spray primer på overfladen af fælgen , hvor ridser er . Sand over ridser med 400- sandpapir korn igen . Sand meget let . Vask fælge grundigt med sæbe og vand for at sikre, at de er helt rene og snavs gratis . Give tid til luft tørre .

gode råd og advarsler


 • Tackle dette projekt på et godt ventileret område , Brug en støvmaske og beskyttelsesbriller for at beskytte og forhindre indånding af kemikalier.


 • Relaterede artikler


  hvordan du udskifter lygten pære på en 1988 Honda Civic
  hvordan man kan tørre en bil bagagerum
  hvordan man kan slukke behovet for at tjenesten lys på en 2002 Ford Explorer
  sealerne bruges til at udfylde revner i støbejern motorer
  hvordan du udskifter hale lys linser
  hvordan man kan ændre luftfilteret på en Pontiac G6
  Hvordan kalibrerer jeg en Subaru Outback kompas spejl ?
  hvordan man kan tilføje olie til en 1985 Z28 Camaro
  hvordan man rent tågede bil lygter
  hvad er funktionen af et topstykke ?