hvordan man kan reparere en forlygte på en 1995 krone

hvordan man kan reparere en forlygte på en 1995 krone

For de fleste køretøjer , erstatter en defekt forlygte en simpel opgave , og på 1995 Toyota Corolla dette er ikke anderledes . Dette job kan ske hurtigt , nemt og på samme tid kan spare dig penge, der ellers ville have været brugt betale en mekaniker for arbejdskraft . Lære at gøre jobbet ret og gøre det selv . Det er så nemt som at skrue på en pære

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Tænger .


1 .
Aktiver Corolla 's nødbremsen og sørg tændingen er slukket . Åbn hætten af Corolla før lokalisere og fjerne de trim , som dækker bagsiden af lygten forsamling .
2 .
Skru de tre monteringsskruer , der holder lygten forsamling på plads ved at dreje dem mod uret med en skruetrækker eller et sæt af tang. Dette er placeret under motorhjelmen på bagsiden af lygten forsamling . Indstil skruerne til side på et sikkert sted , så du kan få adgang til dem senere .
3 .
Fjern de elektriske ledninger fra bagsiden af lygten forsamling og træk samling frem for at fjerne den fra køretøjet . Skub den nye forlygten forsamling på plads , hvor den gamle samling blev fjernet . Når lygten samling er på plads , tilslut det elektriske ledningsnet .
4 .
Fastgør forlygten samling på plads ved hjælp af de skruer, der blev fjernet tidligere . Disse skruer bør nu være med uret . Udskift lygten trim dæksel og test forlygte til at sikre, at det fungerer korrekt .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner bremse slanger
hvordan man kan male en bildør
hvordan du udskifter kabinen luftfilteret i en Mazda 6
hvad er en toppakning ?
Serpentine bælte fjernelse fra Chevrolet Korsika
hvordan du udskifter en Chevy forstæder kabine luftfilter
hvordan man kan rense en saturn motor ventil
Hvordan nulstiller jeg den streg på et 2005 Nissan søgen ?
Hvordan får jeg fabrikken nøgler til en 2006 PT Cruiser ?
dæk læsning værktøjer