hvordan man kan stramme en aksel møtrik på en rejse trailer

hvordan man kan stramme en aksel møtrik på en rejse trailer

Rejse dertil giver en hjemmebase , når du er på farten og væk fra hjemmet . Du kommer til at have en rullende omklædningsrummet , soveværelse , køkken og badeværelse med dine rejse trailer . Som noget mekanisk , men vil tingene bliver løst og behov for at justere tiden på din rejse trailer . Dette omfatter stramme akselmøtrikker på rejse trailer . Dette er en opgave , der skal gøres for at sikre en sikker rejse og transport med trailer

Du skal bruge: .
Hjulklodser
Dæk jern .


1 .
Park rejse anhængeren . Placer hjulklodser under for-og bagsiden af hvert dæk for at forhindre uønskede bevægelser og glider .
2 .
Gå til venstre side dæk og plads dækket jern møtrik stik over akslen møtrik , findes direkte i midten af akslen og hjulet . Drej dækket jern til højre . Fortsæt med at dreje dækket jern , der strammer aksel møtrik , indtil du ikke kan slå det længere på grund af møtrikken låser ind i akslen .
3 .
Gå til højre side dæk og Placer dæk jern stikket over akslen møtrik , findes direkte i midten af akslen og hjulet . Drej dækket jern til højre så langt og hårdt, som du kan , ligesom med den venstre side , indtil møtrikken er låst , og tæt mod akslen .
4 .
Fjern hjulet klodser .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner en BMW rat
DIY bilbatteri oplader
hvordan man kan reparere motorcykel krom
hvordan du udskifter brændstoffilteret i 1992 Cadillac Seville
Hvordan foretager jeg fejlfinding klimaanlægget på et 1993 jeep frihed?
hvordan man kan justere jeep forlygter
hvordan du udskifter forlygter i en ny bille
karburator problemer
Sådan nulstiller service indikatoren besked på en Mercedes Benz ml320
hvordan du udskifter Chevy rotorer