hvordan man laver et sæt bilnøgler til en Lincoln Town Car

hvordan man laver et sæt bilnøgler til en Lincoln Town Car

Hvordan man laver et sæt bilnøgler til en Lincoln Town Car , afhænger af model år . Før 1998 , kunne bilister simpelthen have nøgler skåret isenkræmmere , låsesmede og forhandlere . I 1998 , dog Lincoln begyndte at bruge SecuriLock anti-tyveri funktion i Town Cars. SecuriLock er en anti-tyveri -system , som forbyder enhver uautoriseret nøgler fra start af bilen . Hver nøgle har en tilhugget kode , at den anti-tyveri -system læser før de tillader start af motoren . Af denne grund , skal Town Car nøgler fra 1998 , og på flis og programmeres til at matche de anti-tyveri -system kode .

1969 til 1997 Modeller


1 .
kopitaster for 1969 til 1997 Lincoln Town Biler til enhver hardware butik , låsesmed eller Lincoln forhandler . Hvis den oprindelige er gået tabt eller forlagt , medbringe legitimation og bevis for ejerskab til forhandleraftalen . Omkostningerne varierer fra $ 5 til $ 10.
2 .
Køb tasterne for en 1998 eller nyere Lincoln Town Car til enhver Lincoln forhandler . Disse taster har et SecuriLock funktion og kan ikke kopieres . Omkostninger skal være mindre end 100 dollars. To sæt nøgler skal allerede være tilpasset bilens anti-tyveri -system , for at nye nøgler til at arbejde .
3 .
Sæt én arbejdsdag nøglen i tændingen . Start motoren i mindst ét sekund, men ikke mere end fem sekunder. Drej nøglen i " off " position og fjern det .
4 .
Sæt den anden allerede programmeret nøglen i tændingen inden for fem sekunder at fjerne den første . Gentag den samme proces .
5 .
Sæt den nye nøglen i tændingen inden for 10 sekunder at fjerne den tidligere nøgle . Start køretøjet med den nye nøgle i mindst et sekund for at fuldføre processen .


Relaterede artikler


hvordan man kan reparere plastik fender på en Ford lastbil
hvordan man gør brugerdefinerede polstring på en arm hvile
kemien i et bilbatteri
hvordan du udskifter lygten pære på en 2002 explorer
hvordan du installerer en forlygte i en 2000 Honda Civic
hvordan man kan nulstille uret på Honda Civic
hvordan man kan erstatte en førersiden spejl på en Ford F -150 pickup truck
hvordan man kan trække en Miata
hvordan man kan fjerne maling revner fra en kofanger
hvordan du installerer en soloplader til et bilbatteri