motorcykel benzintank behandling

motorcykel benzintank behandling

Når en motorcykel bliver gemt i en længere periode , benzin skal fjernes , eller det vil blive til en klæbrig , klæbrige lak . Men at fjerne den gas gør tanken at blive udsat , hvilket kan introducere rust . Som svar , skal tanken skal renses og forsegles til opbevaring

Behandling Behov

Motorcykel gastanke af enhver anstændig kvalitet . er lavet af metal med indvendig overflade , der består af nøgne metal . Når tanken sidder for lang tid uden en fuld grad af benzin , kan metallet begynde at ruste . Denne korrosion kan ødelægge tanken og fejl i motoren uden et lag af forebyggende kemisk .

Forebyggelse Kits

sidestilling af en gas tank omfatter første brændende indre overflade af de resterende rester . Dette er nødvendigt , så protectant kan klæbe til overfladen . Kits ofte omfatter en mild syre til at udføre jobbet . Hæld det kemiske stof i , hvislen den rundt , så lad det sidde i en smule, og derefter dræne . Bagefter får fugemasse anvendes på samme måde , indtil hele indersiden af tanken bliver belagt og tørret .

Genbrug Efter behandling

Når de behandlede motorcykel vil blive brugt igen , intet arbejde skal udføres for at fjerne fugemasse . Benzin kan fyldes i tanken som normalt og motorcyklen begyndte . Fugemassen vil blive opløst i benzin .


Relaterede artikler


sealerne bruges til at udfylde revner i støbejern motorer
hvordan man justerer forlygter i en MR2
hvordan man åbner en bildør med en tennisbold
hvordan man kan rense en bil brændstof injektor
hvordan du udskifter bremse lys på en 2005 Silverado
Hvordan kan jeg fjerne olien hætten et 2003 Dodge lastbil ?
hvordan man kan rense en saturn motor ventil
hvordan man kan erstatte en hale lys til 2000 Buick lesabre
Hvordan rengør jeg DIT forlygter ?
batterikabel specifikationer